Foto's uit het rijke ANP-achief.

Stel je gewenste fotoboek samen met bestaande beelden uit het rijke ANP-archief van ruim 93 miljoen beelden. Kies uit historische of juist recentefoto’s. We maken ze graag voor je, als je zelf iets in gedachten hebt. Ook de teksten maken we samen met een van onze journalisten of copywriters.

Een geschenk voor je personeel of relatie.

Blik terug op een bepaalde periode of een jubileum met het fotoboek dat past bij jouw bedrijf. Vertel jouw verhaal en geef een bijzonder geschenk aan je personeel of relatie.

Hoe het Beatrix-boek in drie maanden uitverkocht.

Het ANP en EO-royaltyprogramma Blauw Bloed brachten in het najaar van 2020 het bijzondere fotoboek Beatrix: van prinses tot prinses uit. In 150 opvallende foto’s uit de ANP-beeldbank is een portret van de (voormalige) vorstin gemaakt. Het fotoboek verkocht in drie maanden uit. “Het ANP beschikt over zulke mooie, waardevolle content, dat is goud waard en dat is het ook voor de EO”, legt Irjan Aarten, eindredacteur van Blauw Bloed, uit. Lees hoe deze bijzondere samenwerking tot stand kwam.

Over de samenwerking met EO

Deze merken vertrouwen op het ANP.

KINK
Essent
BNR
Linda

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden