Publiceer op partnerwebsites

ANP Gegarandeerde plaatsingen is een vorm van paid media waarbij je artikelen of persberichten die je via ons verstuurt, publiceert op gerenommeerde partnerwebsites. Betaalde publicaties dus. Ook bekend als paid media of native advertising. Kies daarbij uit onze internationale database met +50.000 partnerwebsites.

Bouw aan de geloofwaardigheid van je merk

Maak gebruik van de geloofwaardigheid van betrouwbare publicaties door te adverteren met jouw redactionele content. Deze vorm van paid media bereikt jouw doelgroep via een bekend en vertrouwd mediakanaal, waardoor de geloofwaardigheid van jouw merk toeneemt.

Bereik gegarandeerd een breder publiek

Een persbericht verspreiden met nieuwswaardige content, zorgt idealiter voor earned media. Door ANP Gegarandeerde plaatsingen daaraan toe te voegen, krijgt jouw content gegarandeerd meer online zichtbaarheid en neemt het aantal impressies en de ROI toe. Zo geef je het bereik en de exposure een boost, en houd je de regie zelf in handen.

Bepaal zelf het verhaal van je merk

Als een journalist jouw content publiceert, benadrukken ze niet altijd de voor jou belangrijke boodschap. Of ze laten belangrijke verhalen achterwege of zien het over het hoofd. Als je je verhaal publiceert als gesponsorde content, heb je volledige controle over hoe je verhaal wordt verteld.

Kies uit een internationale database met +50.000 websites

Het aanbod bestaat voornamelijk uit websites uit Nederland, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Relevante Nederlandse en internationale vakbladen en nieuwswebsites met gunstige bezoekersaantallen waar je op kunt publiceren zijn onder andere: mtsprout.nl - retailtrends.nl - beautyscene.nl - metronieuws.nl - nrc.nl - dvhn.nl - gelderlander.nl - valuewalk.com - finews.ch - arcinfo.ch.

Verbeter je positie in organische zoekresultaten (SEO)

Een neveneffect van ANP Gegarandeerde plaatsingen is dat je content beter vindbaar is in Google. Wij richten ons door die publicaties op het verbeteren van jouw linkprofiel en autoriteit in Google. Google beloont de extra plaatsingen met waarde, en zo worden jouw content en organisatie beter vindbaar in Google. De plaatsingen ontvang je naderhand via ons in een rapportage.

Direct aan de slag?

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct aan de slag met één van onze specialisten? Je kunt kiezen uit drie pakketten: Nederlands, Internationaal of Premium. Alle pakketten zijn op maat afgestemd op jouw content.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden