Politieke monitor

Complete politieke monitoring.

De Politieke monitor is er voor iedereen die de politieke besluitvorming én het reilen en zeilen in politiek Den Haag wil monitoren voor hun organisatie of beleid. Het is een laagdrempelig platform waarmee je kunt bijhouden wat er allemaal in politiek Den Haag gebeurt.

Monitor alle parlementaire stukken in het dashboard en ontvang nieuwe ontwikkelingen automatisch via e-mailnotificaties. Raadpleeg het archief met behulp van slimme zoektechnologie en werk samen in dossiers met collega's.

Neem altijd het juiste besluit.

Wil je weten in welke fase een wet verkeert en hoe je in je eigen organisatie goede besluiten maakt op basis van de wetgeving? Monitor en ontvang informatie uit diverse bronnen: van nieuwsberichten, documenten en berichten van X/Twitter tot wetsvoorstellen, moties, Kamervragen en stemmingen.

Zo neem je tijdig goed gedocumenteerde beslissingen en signaleer je kansen en uitdagingen binnen je branche.

Aan de slag met

De Politieke monitor

Ontvang realtime e-mailnotificaties van het politieke nieuws, direct afkomstig van ANP-nieuwsberichten, afgestemd op de wensen van jouw organisatie. Ontvang het direct in je inbox of op vaste momenten. En maak gebruik van de andere features:

Dashboard
Het dashboard geeft in één oogopslag inzicht in de voor jou belangrijke onderwerpen. Zo monitor je gemakkelijk de ontwikkelingen in de politiek.
Agenda
De agenda geeft inzicht in alle komende vergaderingen en de al gehouden vergaderingen van de Tweede Kamer. Zo ben je altijd voorbereid.
Spelers
Krijg inzicht in alle ins en outs van (ex-)Kamerleden. Met uitgebreide statistieken, Kamervragen, moties en amendementen per politieke speler.
Archief
Zoek, bewaar en deel vanuit het archief met meer dan 3 miljoen parlementaire documenten, nieuws en berichten van X/Twitter die teruggaan t/m 1995.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden