ANP Realtime nieuws

Het verlengstuk van je redactie.

Met het ANP ben je verzekerd van journalistiek onafhankelijke en gecontroleerde nieuwsberichten. Sinds 1934 staat het ANP aan de basis van het nieuws met als doel: betrouwbare nieuwsfeiten leveren.

Gebruik ANP Realtime nieuws daarom als stevige basis voor je redactie of ga aan de slag met het maken van eigen publicaties, op basis van de input van het ANP. Dagelijks verschijnen er ruim 250 nieuwsberichten in de verschillende ANP rubrieken.

Meer over de oorsprong van het ANP

Kant-en-klare nieuwsfeeds.

Kies voor kant-en-klare nieuwsfeeds van het ANP. ANP nieuws geeft je inspiratie voor content op je website, blog of intranet.

Wil je liever over alleen sportnieuws schrijven of nieuwsberichten die interessant zijn voor bijvoorbeeld je regio? Selecteer uit de kant-en-klare nieuwsfeeds de voor je doelgroep interessante nieuwsberichten en houd je lezer geboeid met jouw feitelijk gecheckte content.

Partnerships.

Blijf als organisatie relevant en actueel met een ANP Partnership. Ontvang nieuws toegespitst op onderwerpen die interessant zijn voor je branche. Denk aan nieuws over weer en klimaat, travel of automotive. Deze feeds stelt het ANP speciaal voor jou samen. Met een Partnership plaats jij het ANP nieuws feedirect door op je website. En je kunt ze uitbreiden met wat jij nodig hebt.

Zo word jij de exclusieve nieuwsvoorziening voor je doelgroep, houd je bezoekers vast en verhoog je het engagement.

Ga voor een Partnership met het ANP

Deze merken vertrouwen op het ANP.

NOS
Essent
BNR
TNO
Linda
FD
Aan de slag met

Realtime nieuws

24/7 het belangrijkste nieuws zoals jij het nodig hebt.

  • Zorg dat je als eerste op de hoogte bent.
  • Toegang tot snel en feitelijk nieuws.
  • Startpunt voor je redactie en marketing.
De basisdienst
Een pakket voor grote media-uitgeverijen met de belangrijkste nieuwsrubrieken als binnenland, buitenland, economie, politiek en sport.
Financial News
Speel in op kansen en uitdagingen voor je organisatie met de financiële nieuwsfeed, rechtstreeks van de ANP economie-redactie.
Nieuwsfeeds
Kies uit de kant-en-klare nieuwsfeeds van het ANP de berichten en nieuwsfoto's die bij jouw doelgroep passen. Zó door te plaatsen op je eigen website.
Partnerships
Verhoog het engagement en versterk je autoriteitspositie met een nieuwsvoorziening gericht op je branche, speciaal voor jou samengesteld door het ANP.

Contact

Neem contact op

Meer weten? We beantwoorden je vragen op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden