ANP Realtime nieuws

Als eerste inzicht in nieuws.

Met het ANP-nieuws ben je als woordvoerder, communicatie- of PR-professional steeds altijd als eerste op de hoogte van actuele nieuwsontwikkelingen. Je krijgt de nieuwsgebeurtenissen net zo snel als journalisten onder ogen.

Met 250 berichten per dag en gepersonaliseerde notificaties word jij realtime gealarmeerd wanneer er bijvoorbeeld nieuws dat voor jouw organisatie, branche, of directie belangrijk is naar de media gaat. Zo word je nooit verrast en kun je direct reageren op de actualiteit.

Onbeperkt toegang tot het nieuws.

ANP realtime nieuws geeft teams onbeperkt toegang tot het nieuws van nu en straks. Naast 250 actuele nieuwsberichten staan er dagelijks 100 nieuwe items in de agenda waarmee je vooraf weet wat er gaat komen.

Ga meteen aan de slag en krijg toegang tot alle realtime nieuws-feeds voor drie medewerkers. Kies als add-on ook voor de ANP Agenda.

Economie+

Met Economie+ van het ANP heb je als eerste beschikking over actueel financieel en economisch nieuws uit Nederland.

Krijg met de feed toegang tot het complete realtime nieuwsoverzicht rondom financiële en economische berichtgeving. Naast inzicht in wat er speelt, krijg je met de ANP Agenda in de rubrieken Economie en Finance ook inzicht in relevante onderwerpen die nog gaan komen. Inclusief headlines van het Financieele Dagblad.

Meer over Economie+

Even opletten. Er is nú iets aan de hand.

Met de ANP-app heb je realtime inzicht in het nieuws, dat is verdeeld in verschillende rubrieken, zoals onder meer binnenland, buitenland, financieel, klimaat, wetenschap en techniek. Je maakt op basis van je eigen voorkeuren onbeperkt nieuwsfeeds aan per onderwerp.

Bij elke voor jou belangrijke nieuwsgebeurtenis krijg je vanuit de app een pushbericht. Deze notificaties zijn ook op je eigen voorkeuren in te stellen, zodat je telkens weet: even opletten. Er is nú iets relevants aan de hand.

ANP bepaalt het nieuwsritme van de dag.

Zodra de ANP-redactie de berichten distribueert onder de Nederlandse redacties, komen de berichten binnen bij de media. Meteen gaan zij met het nieuws aan de slag.

Als gebruiker ontvang je de nieuwsberichten op hetzelfde moment als journalisten. De notificaties zorgen dat je communicatieteam snel kan anticiperen op berichten.

Met nieuws van ANP ben je verzekerd van journalistiek onafhankelijke, gecontroleerde berichten. Zo is de bron altijd duidelijk en voorkom je dat je op nepnieuws reageert.

Over ANP-nieuws

95% van de Nederlandse media maakt gebruik van nieuws van het ANP. We leveren dit nieuws in allerlei formaten, van nieuwsberichten in de ANP-app en nieuwsbulletins op de radio, tot fotografie in de vorm van honderden nieuwsfoto’s per dag.

Het ANP bestaat sinds 1934 en staat sindsdien aan de basis van het nieuws met als doel: betrouwbare nieuwsfeiten leveren. Met redacties in onder andere de perstoren op het Binnenhof zorgen we dat onze journalisten letterlijk dichtbij het nieuws staan.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden