Stel de behoefte van jouw lezersgroepen centraal.

Met ANP MediaTopics maak je nieuwsbrieven voor de verschillende interne doelgroepen op basis van de best denkbare selectie van betrouwbaar ANP-nieuws. Geen zoekwoorden, maar de belangrijkste topics in het nieuws, toegankelijk verwoord door mediaspecialisten van het ANP.

Deze redactieformule scheidt het kaf van het koren en zet de ontvangers van jouw nieuwsbrieven centraal. Wat moeten en willen ze weten? En hoe maken we het nieuws zo aantrekkelijk mogelijk voor hen?

Betaalbare, transparante en voorspelbare mediamonitoring.

MediaTopics is een betaalbaar alternatief voor traditionele mediamonitoring omdat de licenties al afgekocht zijn. Het stelt je in staat een grote groep (interne) lezers te informeren zonder per artikel of lezer te betalen.

We stellen samen vooraf vast hoeveel uur onze mediaspecialisten nodig hebben om de nieuwsbrief te schrijven en wat de frequentie is. Dit maakt de investering transparant en voorspelbaar omdat je onverwachte kosten voorkomt. MediaTopics zijn al mogelijk vanaf €3.000 per maand.

Unieke redactionele content.

ANP staat pal voor auteursrecht en zorgt er natuurlijk voor dat de licenties voor het informatiegebruik in orde zijn. Hierdoor is het gebruik van MediaTopics 100% compliant.

Vanzelfsprekend putten wij ook voor de MediaTopics volop uit ons eigen nieuws en de nieuwsagenda die wij voor de meeste nieuwsredacties maken. Bovendien zijn wij van veel nieuwsgebeurtenissen als een van de eersten op de hoogte. Dit maakt ons snel en zorgt ervoor dat we unieke redactionele content kunnen bieden.

Over ANP-nieuws

Vrijwel alle Nederlandse nieuwsmedia maken gebruik van nieuws van het ANP. We leveren dit nieuws in allerlei formaten, van nieuwsberichten in de ANP-app en nieuwsbulletins op de radio, tot fotografie in de vorm van honderden nieuwsfoto’s per dag.

Het ANP bestaat sinds 1934 en staat sindsdien aan de basis van het nieuws met als doel: betrouwbare nieuwsfeiten leveren. Met redacties in onder andere de perstoren op het Binnenhof zorgen we dat onze journalisten letterlijk dichtbij het nieuws staan.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden