Verstuur een persbericht

Maak van je persbericht een nieuwsmoment

PR-professionals kiezen bij nieuwsmomenten voor het versturen van een persbericht, maar vaak is niet echt duidelijk welke factoren invloed hebben op de impact van dit bericht.

Want hoe maak je van dit persbericht nou een nieuwsbericht; hoe stel je het nieuwswaardig op? Wanneer kun je het bericht het beste sturen en hoe kun je zien of je bericht impact heeft gehad?

ANP Pers Support helpt jou om je persbericht succesvol in het nieuws te laten komen.

Bekijk de mogelijkheden bij ANP Pers Support

Persbericht snel versturen.

Met het ANP stuur je je persbericht eenvoudig naar 95% van de Nederlandse media. Of stuur je bericht naar internationale agentschappen of journalisten binnen een specifieke branche.

Nog gerichter aan de slag? Stel zelf (inter)nationale perslijsten samen en kies bij wie je persbericht terechtkomt.

Vergroot de kans van slagen.

Hoe zorg je ervoor dat je nieuws wordt opgepikt door de media? Laat je persbericht checken door ANP Pers Support. Zo ontdek je wat al goed werkt en wat er beter kan, en vergroot je de kans dat je nieuwsbericht wordt opgepikt door precies de juiste media.

Zorg voor een nóg groter bereik door dit helemaal over te laten aan ANP Pers Support: deel alle informatie die je hebt en laat een compleet persbericht maken.

Meer informatie bij ANP Pers Support

Check je persbericht

De quickscan-analysetool van ANP Pers Support analyseert snel jouw persbericht op basis van enkele basisregels. De beoordeling is gebaseerd op onze ervaring met het verspreiden van miljoenen publicaties. Je maakt binnen een handomdraai een quickscan om de kwaliteit van jouw persbericht te analyseren.

Doe de gratis quickscan

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden