Van congres tot nieuw product.

Wanneer gebruik je de ANP Agenda Advertorial? Zet een bericht in de ANP Agenda als er een belangrijke en voorspelbare gebeurtenis aankomt. Je organiseert bijvoorbeeld een congres of een evenement, je lanceert een nieuw rapport, je introduceert een nieuw product, je hebt een boekpresentatie of je hebt een belangrijke aankondiging gepland.

Op zo'n moment wil je dat redacties in Nederland dit aankomend nieuws zien. Daar zorg je voor met de ANP Agenda Advertorial.

Kom in dé nieuwsagenda van Nederland.

In de ANP Agenda worden dagelijks 100 nieuwe toekomstige nieuwsgebeurtenissen geplaatst. Naast vaste rubrieken, zoals binnenland, buitenland, sport, rechtspraak, entertainment en economie, zijn er ook agenda’s met specifieke thema’s. Denk aan kunst en cultuur, milieu en klimaat, weer of tech.

Nederlandse media starten de dag met onze agenda. Zowel nieuwsredacties als redacties van bijvoorbeeld talkshows of radioprogramma's baseren hun nieuwsberichten er op en krijgen ook jouw bericht te zien.

Deel je nieuws met Nederlandse redacties.

Om jouw moment in de ANP Agenda en dus bij Nederlandse redacties te krijgen, zet je op papier wat er gaat gebeuren in maximaal 250 woorden, wanneer het gaat gebeuren, welke contactgegevens er bij moeten en aanvullende links en documenten.

Onze onafhankelijke agendaredactie beoordeelt jouw nieuws en zet het daarna in de agenda. De Agenda Advertorial-berichten staan in de juiste agendarubriek en zijn herkenbaar. Neem contact op voor meer informatie, de prijzen of om je bericht aan te leveren.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden