Bereik de media

Het ANP biedt verschillende soorten videoproducties aan; van enkel wat quotes tot aan volledige video-items in een videopersbericht of juist een commercieel videoverhaal. Daarnaast kun je eigen beelden aanleveren om door ons team te laten monteren tot een aantrekkelijke video.

Houd je doelgroep up-to-date

Meer mediabereik genereren? Via ANP Pers Support verspreidt het ANP jouw videopersberichten, zodat ook media worden bediend met jouw boodschap. Houd zo je beoogde doelgroep up-to-date over veranderingen en vernieuwingen binnen je bedrijf.

McDonalds promoot nieuw pop-up concept

De McDonald’s heeft een nieuw pop-up concept gelanceerd en om media-aandacht te genereren is het ANP ingeschakeld. De video is gepubliceerd door onder andere de Telegraaf en RTL Nieuws.

Efteling bereikt de media met video-item

De Efteling heeft met behulp van een video-item aan media en klanten laten weten dat het attractiepark vanwege de coronamaatregelen werd aangepast. Om meer mediabereik te genereren is de video verspreid via ANP Pers Support.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden