Bereik je doelgroep met een e-magazine.

E-magazines zijn digitale tijdschriften waarmee je op een vernieuwende manier verhalen kunt vertellen aan interne of externe doelgroepen. Op het gebied van content is met een e-magazine veel mogelijk, denk bijvoorbeeld aan videoboodschappen, fotografie, diepte-interviews en infographics. Kies uit bestaande of voor jou op maat gemaakte content. Daarnaast wordt ook de vormgeving verzorgd, in eigen huisstijl om bijvoorbeeld goede synergie te houden tussen jouw verschillende communicatiekanalen.

Stel doelen en analyseer.

Het ANP neemt gedurende het proces alles uit handen: van het produceren van relevante content en de vormgeving tot aan de verspreiding en het analyseren van de data. Zo word jij ontzorgd en maak je gebruik van de kennis, expertise en jarenlange ervaring van de ANP-mediamakers. Het e-magazine is bovendien kostenbesparend: het is oneindig vaak te verspreiden als PDF of website. Het voordeel hiervan is dat veel inzichten worden verkregen via diverse statistieken, zoals het bereik en aantal clicks.

De weg naar het Rotterdamse Songfestival.

De gemeente Rotterdam zet met het Rotterdamse Songfestival van 2021 de tot nu toe meest duurzame editie neer. De gemeente koos daarom voor een kleurrijk e-magazines in plaats van een papieren rapport over de weg naar het grootste muziekfestival ter wereld. De coronacrisis bracht in 2020 een abrupt einde, maar ook in 2021 is Rotterdam Host City. En de drie e-magazines vertellen ook dat verhaal aan partners, raadsleden, hoteliers en de horeca.

Bekijk het e-magazine.

Het verhaal van fotograaf Warren Richardson.

Fotograaf Warren Richardson won in 2016 de World Press Photo met zijn indringende zwart-wit foto van een man met een kind bij een prikkeldraadhek aan de grens van Servië en Hongarije. Lange tijd was het stil rondom Warren, maar hij is terug en vertelt zijn verhaal met behulp van een korte documentaire en een digitaal magazine.

Bekijk het e-magazine

Deze merken vertrouwen op het ANP.

KINK
Essent
BNR
Linda

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden