• ANP Media

    Algemeen of op maat gemaakt voor jouw organisatie.

ANP Media

Het Algemeen Nederlands Persbureau bestaat al sinds 1934 en levert aan Nederlandse mediabedrijven honderden nieuwsberichten, foto’s, radiobulletins en video’s per dag.

Nieuwsdienst

De kern van het ANP is de nieuwsdienst. Journalisten van het ANP zitten 24 uur per dag bovenop het nieuws. Ze verslaan niet alleen het harde nieuws, ook entertainment, sport en royalty vormen het hart van de ANP-productie.

Agenda

De nieuwsagenda van het ANP is onmisbaar voor elke redactie. Zonder deze gids is het plannen van nieuws een onbegonnen zaak. De agenda is gekoppeld aan de nieuwsproductie en daardoor 24 uur per dag actueel.

Radio

ANP Radio zorgt met de redactie en ervaren nieuwslezers voor betrouwbare en actuele radiobulletins in zes verschillende formats. Geschreven, opgenomen of live in de uitzending. Ieder bulletin is zo naar keuze in te richten.

Buzz webfeeds

Naast het harde nieuws is er ook het nieuws dat leuk is om te weten. In de vorm van kant-en-klare webfeeds produceert ANP Buzz entertainmentnieuws, en ook het lichtere tech-, royalty- en sportnieuws.

Tip voor de redactie?

Bel 070 – 414 14 01 of mail naar nieuwsdienst@anp.nl