• ANP Media

    Algemeen of op maat gemaakt voor jouw organisatie.

ANP Media

Het ANP, Algemeen Nederlands Persbureau, bestaat al sinds 1934 en levert aan bijna alle Nederlandse mediabedrijven honderdduizenden nieuwsberichten, foto’s, radiobulletins en video’s. De media hebben nauwe relaties met het ANP. Daarnaast vertegenwoordigt het ANP de grote internationale persbureaus.Ook bedient het ANP bedrijven, organisaties en overheden, met oplossingen voor mediadistributie, mediamonitoring, strategische analyses en content-creatie.

Nieuwsdienst

De kern van het ANP is de nieuwsdienst. Journalisten van het ANP zitten 24 uur per dag bovenop het nieuws. Ze verslaan niet alleen het harde nieuws, ook entertainment, sport en royalty vormen het hart van de ANP-productie.

Agenda

De nieuwsagenda van het ANP is onmisbaar voor elke redactie van onze klanten. Zonder deze gids is het plannen van nieuws een onbegonnen zaak. De agenda is gekoppeld aan de nieuwsproductie en daardoor 24 uur per dag actueel.

Maatwerk

De vraag naar radiobulletins, video’s, foto’s en andere specifieke nieuwsproducties groeit. Met een journalistieke aanpak als basis levert het ANP professionele, kwalitatieve content op maat, speciaal voor mediabedrijven.

Tip voor de redactie?

Bel 070 – 414 14 01 of mail naar nieuwsdienst@anp.nl