ANP Business op het Communicatie- Congres

ANP Business op het Communicatie- Congres

Arnold Vonk van ANP Business heeft veel ervaring met zowel de journalistieke wereld als de wereld van de communicatieprofessional. In zijn verdiepingssessie op het CommunicatieCongres op 19 mei 2022 toont hij aan waarom en hoe je bij journalisten en je doelgroep vertrouwen wekt, als je je als informatiebron presenteert. Heb je hem horen spreken of ben je benieuwd naar zijn verhaal? Vraag hier zijn presentatie aan en maak meteen gebruik van onze gratis quickscan.

Maar liefst 74% van de pr- en communicatieprofessionals vindt het belangrijk om de nieuwswaarde en objectiviteit van de boodschap die zij over hun organisatie delen te waarborgen. Dat blijkt uit een onderzoek onder deze doelgroep door Markteffect, in opdracht van ANP Business. Toch is er maar een klein deel (22%) dat zich regelmatig inzet om deze objectiviteit ook daadwerkelijk te waarborgen. 

Daarom kun je nu door ANP Business een quickscan laten doen van jouw online nieuwspagina’s.

Laat je website scannen

Arnold Vonk biedt samen met zijn team bij ANP Business bezoekers (en andere geïnteresseerden) de mogelijkheid de website van hun organisatie te laten scannen. Past de toon al bij een objectieve en nieuwswaardige communicatiestijl? En sluiten de onderwerpen goed aan? Door middel van een quickscan brengt zijn team dat in kaart.

  • Gratis quickscan van homepage, over ons-pagina en/of nieuwspagina
  • Door team mediaspecialisten van ANP Business, allemaal met journalistieke achtergrond
  • Gemakkelijk aanmelden via website van ANP
  • Je ontvangt een digitaal rapport met daarin: onze blik op jouw verhaal, hoe jouw communicatiestijl overkomt op een journalist, wat er goed gaat en waar nog verbetering mogelijk is

Interesse in de quickscan? Vul dan onderstaand formulier in. Ben je bij Arnolds sessie geweest en wil je zijn presentatie ontvangen? Vink het aan in het formulier.

Check deze pagina('s):

Door het deelnemen aan deze quickscan geef ik het ANP toestemming mij nieuwsbrieven omtrent communicatie en pr te sturen. Uitschrijven kan altijd. Ook mag het ANP contact met mij opnemen n.a.v. de quickscan over de uitslag. Lees privacystatement.

Bedankt voor je aanmelding! We gaan voor je aan de slag. Je ontvangt binnen 3 werkdagen het rapport van ons.

Dit doet ANP Business

Van informatie naar kennis

Met relevante kennis over nieuws, markt, concurrentie en merk maak je de juiste strategische, tactische en operationele beslissingen, en heb je de juiste basis voor nieuwswaardige content.

Wees altijd geïnformeerd

Nieuwswaardige content maken

Door verschillende journalistieke technieken toe te passen in jouw content, val je op. Het is belangrijk om een betrouwbare informatiebron te zijn voor media en doelgroep.

Maak sterke content

Media bereiken

Je kunt op verschillende manieren zorgen voor publiciteit. Om earned media te genereren spreek je relevante media met het juiste onderwerp, op het juiste moment en via de juiste kanalen aan.

Bereik alle media