ANP business

Van informatie naar kennis

Van informatie naar kennis

Het ANP biedt een specifieke portfolio met informatie-, pr- en communicatiediensten voor bedrijven en organisaties onder het label 'ANP Business'.

De juiste beslissingen.

Monitor zowel nieuws als andere informatiebronnen en wees zo op de hoogte van publicaties rondom je eigen merk, alle informatie over de markt waarin je je bevindt, inclusief inzichten in jouw concurrenten. Zo weet je zeker dat je op basis van de juiste informatie strategische, tactische en operationele besluiten neemt en de meest relevante informatie deelt met je doelgroep en stakeholders. De oplossingen van ANP Business bieden je een zo breed mogelijk aanbod aan bronnen.

Door de bomen het bos.

Door een mediaspecialist met journalistieke achtergrond in te zetten bij het selecteren van alleen de relevante informatie uit het enorme aanbod, maak je van informatie kennis. De mediaspecialist kiest op basis van jouw wensen en eigen kennis over jouw markt wat jij op dat moment moet weten. De verschillende publicaties worden ook voor je beschreven, zodat je de juiste stakeholder van de juiste kennis kunt voorzien.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden