ANP business

Ik wil informatie over de markt, mijn merk of concurrentie.

Ik wil informatie over de markt, mijn merk of concurrentie.

Ervaar het gemak om altijd de juiste basis voor nieuwswaardige content te hebben. Met onze diverse mogelijkheden ontvang je de juiste informatie over de markt, jouw merk of concurrentie.

De juiste beslissingen.

Als organisatie of team wil je liefst strategische, tactische of operationele besluiten nemen op basis van betrouwbare informatie. Daarnaast wil je de meeste relevante informatie delen met je doelgroep. Met de informatie van ANP heb je het altijd bij het juiste eind. Monitor zowel nieuws als andere informatiebronnen en wees zo op de hoogte van publicaties rondom je eigen merk, alle informatie over de markt waarin je je bevindt, inclusief inzichten in jouw concurrenten.

Door de bomen het bos.

Onze mediaspecialisten met journalistieke achtergrond zorgen voor een overzicht van datgeen wat jij wil weten.

Op basis van jouw wensen en eigen kennis over de markt kiest de mediaspecialist de voor jou relevante informatie uit het enorme aanbod. De verschillende publicaties worden ook voor je beschreven, zodat je de juiste stakeholder van de juiste kennis kunt voorzien.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden