Tip

Wat er gebeurt met ANP-foto's van jouw bedrijf

Wat er gebeurt met ANP-foto's van jouw bedrijf
Door Niels Bersma · 24 Nov 2020

ANP Foto is de grootste leverancier van nieuwsfotografie in Nederland. Elk denkbaar medium in Nederland maakt gebruik van onze foto’s. Maar wat gebeurt er uiteindelijk met deze foto's en wat heeft dat voor invloed op de bedrijven die we fotograferen?

Dagelijks benaderen we organisaties om foto’s te maken. We zijn soms namelijk op zoek naar specifieke beelden die actualiteiten en nieuwsachtergronden goed kunnen illustreren omdat kranten en tijdschriften daarnaar op zoek zijn. Zo kan het voorkomen dat we ook bij jouw bedrijf terecht komen.

Geregeld vragen bedrijven zich af wat er precies gebeurt met de foto’s die het ANP maakt. Ook zijn organisaties zich niet bewust van hoe deze foto’s kunnen bijdragen aan de exposure van hun merk? Onderstaand filmpje legt dat allemaal uit.

Foto's van jouw bedrijf vinden?

De ANP fotodatabase bevat miljoenen foto's. Er is dus een kans aanwezig dat we ook foto's van jouw bedrijf hebben gemaakt. Kijk op anpfoto.nl om te zien of jouw bedrijf ook gefotografeerd is.

Ook in opdracht

Wil je jouw bedrijf op een bepaalde manier in beeld brengen? Dan kun je gebruik maken van opdrachtfotografie door het ANP. Wij realiseren en coördineren namelijk ook op maat gemaakte fotoproducties voor redactionele en commerciële klanten. Met een groot netwerk van fotografen, agenten en freelancers is het mogelijk om snel een opdracht uit te zetten.

Niels Bersma
Niels Bersma
niels.bersma@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden