Mededeling

Inspireer je doelgroep met ANP Creative Content

Inspireer je doelgroep met ANP Creative Content
Door Nana van Dijk · 28 Jul 2020

Nieuw op onze website: Creative Content. Een set ANP-diensten die er zijn om communicatiemiddelen te maken waarmee jij je verhaal kunt vertellen. Denk aan fotografie voor je campagne, een (video)persbericht waarmee je de media haalt, een interactieve digitale glossy compleet met beeld, tekst en vormgeving of een eigen fotoboek.

Het ANP biedt, nu ook samen met fotobureau Hollandse Hoogte dat sinds 2018 onderdeel is van het ANP, al jaren foto’s, video’s en persberichten in opdracht. Nu vind je deze diensten, en meer, onder de kop Creative Content overzichtelijk op onze website.

Martijn Bennis, CEO van het ANP: “De meeste mensen kennen het ANP als maker van nieuwsberichten en nieuwsfoto's waarop mediabedrijven kunnen bouwen; snel, feitelijk en onafhankelijk. Maar het ANP is zoveel meer en kan zoveel meer. Creative Content maakt voor jou de mooiste communicatiemiddelen waarbij we onze beste fotografen, filmmakers en vormgevers inzetten. Inspireer en activeer je doelgroep met Creative Content van ANP!”

"Creative Content maakt voor jou de mooiste communicatiemiddelen waarbij we onze beste fotografen, filmmakers en vormgevers inzetten."

"Creative Content maakt voor jou de mooiste communicatiemiddelen waarbij we onze beste fotografen, filmmakers en vormgevers inzetten."

— Martijn Bennis, CEO van het ANP

Foto’s en video’s

Bij het ANP zijn meer dan 500 beeldmakers aangesloten en ons netwerk strekt tot in bijna elk land ter wereld. Een snel portret, een uitgebreide fotoproductie of een videopersbericht: het productieteam van ANP Creative Content zorgt voor opdrachtgevers als Shell, de Efteling, McDonalds, Medisch Contact en de Nationale Politie dat ideeën en wensen snel worden gerealiseerd tot sterke foto’s en video’s. En een videopersbericht verspreiden we via ANP Pers Support snel onder de juiste media.

Voor de Gemeente Rotterdam: een digitale glossy over de weg naar het Eurovisie Songfestival.

E-magazines en boeken

Ontzettend leuk om te maken én te bekijken: digitale, interactieve magazines, die je verhaal net op een andere manier vertellen. Team Creative Content gebruikt beeld uit onze beeldbank (meer dan 90 miljoen foto’s) of laat foto’s maken zoals je ze wil hebben. Gebruik eigen teksten of door ons geschreven copy. We zorgen dat je huisstijl op de juiste manier wordt toegepast of houden het lekker neutraal. Voor de gemeente Rotterdam maakten we een uitgebreide online glossy over het Songfestival: over het begin, de opbouw en daarna onverwacht het moment waarop de coronacrisis roet in het eten gooide.

En nog iets om naar uit te kijken: een exclusief fotoboek voor jouw organisatie. Voor medewerkers of voor klanten, bijvoorbeeld. Om een jubileum te vieren, een bijzondere gebeurtenis of gewoon omdat het een tijdloos en indrukwekkend cadeau is. We helpen je met het bepalen van thema en insteek, zorgen voor beeld, tekst en vormgeving.

Tekstproducties

Op zoek naar een precies-goed-geschreven persbericht? Samen met ANP Pers Support zorgt team Creative Content dat je persbericht je boodschap goed overbrengt én dat je bericht de juiste journalisten bereikt. En ook voor e-magazines en boeken werken we met de beste tekstschrijvers.

Tips voor het schrijven van een persbericht

ANP Pers Support praat je bij over het schrijven van een goed persbericht.

Lees de tips

Meer informatie over ANP Creative Content

Neem contact op met Robert Verkerk via 06 5154 8284

Of mail Robert
Nana van Dijk
Nana van Dijk
nana.van.dijk@anp.nl

Een digitaal magazine over fotograaf Warren Richardson

Misschien heb je zijn naam weleens gehoord: Warren Richardson. Warren is een Australische fotojournalist. In 2016 won hij de World Press Photo met zijn indringende zwart-wit foto van een man met een kind aan de grens van Servië en Hongarije. Lange tijd was het stil rondom Warren, maar hij is terug en vertelt zijn verhaal met behulp van een korte documentaire en een digitaal magazine.

Het verhaal van Warren Richardson

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden