Mededeling

Nieuw bij het ANP: verrijk jouw wanden met opvallende fotografie

Nieuw bij het ANP: verrijk jouw wanden met opvallende fotografie
Door Loredana Vulcano · 03 Jun 2021
wanddecoratie
Een van de foto's die beschikbaar is voor de ANP-fotowand. - De wielerwedstrijd de Acht van Chaam in 1939. Foto: ANP

Het ANP beschikt over het grootste fotoarchief van Nederland met bijna 100 miljoen foto’s. Een selectie beelden is via de ANP fotowinkel al te bestellen als fotoprint. Het aanbod is uitgebreid met wanddecoratie als wandpanelen, bedrukkingen, doeken en grote prints. ANP-partner MetroXL is al jaren gespecialiseerd in het leveren van interieurgraphics, fotobehang en signing aan de professionele markt. Via deze samenwerkingsvorm bieden ANP en MetroXL een nieuw product aan: de ANP-fotowand.

Fotografie van het ANP

Van historische gebeurtenissen en mooie landschappen tot aan iconische momenten, al decennialang wordt dit en veel meer vastgelegd door de fotografen van het ANP. Edouard van Arem, Manager ANP Foto, over het rijke ANP-archief: “ANP Foto heeft een schat aan prachtig beeldmateriaal. Highlights uit het nieuws, prachtige documentaire beelden, bijzondere tijdfoto's en heel mooi illustratief beeld. Met een foto uit ons archief of een collage aan beelden krijgt iedere werkomgeving een extra dimensie.”

35 jaar expertise

MetroXL levert al ruim 35 jaar full colour visuals aan uiteenlopende klanten als bol.com, de TU Delft, het St. Antoniusziekenhuis in Utrecht, Sportiom in ’s-Hertogenbosch en Atolplaza in Lelystad. Met kleurrijke designs voor saaie, lege wanden tovert MetroXL elke ruimte om tot een sfeervolle beleving. MetroXL werkt alleen met producten van de hoogste kwaliteit, geeft advies op maat en zorgt dat het project van opdracht tot en met montage perfect verloopt. MetroXL-adviseur Ron Labordus over de samenwerking met het ANP: “De beelden uit het ANP-fotoarchief zijn uniek, van journalistiek en historisch belang, én laten daardoor een onuitwisbare indruk achter. Hoe mooi is het dan wanneer je dit levensgroot aan de muur kunt hebben. De samenwerking tussen ANP en MetroXL maakt dit mogelijk.”

Impressie van de fotowand in een kantoorruimte.
Ook een collage van meerdere foto's is mogelijk.

Van A tot Z

In overleg met de klant wordt het gehele traject van A tot Z verzorgd. Waar ANP beeldresearch verricht en zorgt dat de rechten die berusten op de gewenste beelden zijn geregeld, zorgt MetroXL voor de productie van de fotowand: van opmeten tot aan monteren. 

Ontdek de mogelijkheden

Interesse in een ANP-fotowand? Bespreek de mogelijkheden en neem contact op met Product Owner Loredana Vulcano via 070 4141 311.

Of stuur een mailtje

Meer voor aan de muur

De ANP fotowinkel beschikt over meer dan 400 foto's die te bestellen zijn als fotoprint, mooi voor aan de muur van je (thuis)kantoor.

Bekijk de collectie
Loredana Vulcano
Loredana Vulcano
loredana.vulcano@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden