Verhoog je engagement.

Hoe maak je als bedrijf gebruik van je bereik? Met een ANP Partnership word je de exclusieve nieuwsbron voor je doelgroep en realiseer je groei. Zo bouw je een intensievere relatie op met je bezoekers, krijg je een loyalere doelgroep en versterk je de autoriteitspositie van je organisatie.

Ga aan de slag met dagelijks onafhankelijk nieuws binnen je branche, aangeleverd in tekst, beeld of geluid.

Blijf relevant.

Richt je samen met het ANP op een specifiek thema. Denk aan duurzaamheid, ondernemers, tech, gezondheid of travel. Dagelijks gaat een redactie aan de slag met onafhankelijke nieuwsberichten rondom je thema of branche.

Plaats de berichten direct op je eigen kanalen, website, in je nieuwsbrief of app. Zo is er altijd iets nieuws en relevants op je website te vinden en blijven bezoekers terugkomen.

5,5 miljoen bezoekers.

Voor Weeronline ontwikkelde ANP een nieuwsfeed gericht op weer & klimaat. Want Weeronline wil meer dan alleen de weersverwachtingen delen. De nieuwsblog, waar de ANP content leading is, haalde in de topmaanden ruim 5,5 miljoen bezoekers en leverde 3 miljoen artikelviews op - een groei van maar liefst 396 procent.

Zo pakt Weeronline dat aan

Deze merken vertrouwen op het ANP.

Essent
BNR
TNO
Linda
RTL Boulevard
FD

Contact

Neem contact op

Meer weten? We beantwoorden je vragen op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur.

070 41 41 227
Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden