Verhoog je engagement.

Hoe maak je als bedrijf gebruik van je bereik? Claim met een ANP Partnership jouw domein, word zo de exclusieve nieuwsbron voor je doelgroep en realiseer je groei. Zo bouw je een intensievere relatie op met je bezoekers, krijg je een loyale doelgroep en versterk je de autoriteitspositie van je organisatie.

Ga aan de slag met dagelijks onafhankelijk nieuws binnen je branche, aangeleverd in tekst, beeld of geluid.

Essent over duurzaamheid

Essent levert sinds 1909 energie, als een van de grootste leveranciers van Nederland. Als gevolg van de klimaatuitdagingen, pakken energiebedrijven hun rol in verduurzaming. Hoe communiceer je als energiebedrijf dat je niet alleen energie levert, maar ook een partner bent, die helpt gebouwen te verduurzamen?

Essent koos voor een feed met onafhankelijk nieuws van ANP

Blijf relevant.

Richt je samen met het ANP op een specifiek domein. Denk aan duurzaamheid, ondernemers, tech, gezondheid of travel. Dagelijks gaat een speciaal ingerichte redactie aan de slag met onafhankelijke nieuwsberichten rondom je thema of branche.

Plaats de berichten direct op je eigen kanalen, website, in je nieuwsbrief of app. Zo is er altijd iets nieuws en relevants op je website te vinden en blijven bezoekers terugkomen.

5,5 miljoen bezoekers.

Voor Weeronline ontwikkelde ANP een nieuwsfeed gericht op weer & klimaat. Want Weeronline wil meer dan alleen de weersverwachtingen delen. De nieuwsblog, waar de ANP content leading is, haalde in de topmaanden ruim 5,5 miljoen bezoekers en leverde 3 miljoen artikelviews op - een groei van maar liefst 396 procent.

Zo pakt Weeronline dat aan

Deze merken vertrouwen op het ANP.

NOS
Essent
BNR
TNO
Linda
FD

Contact

Neem contact op

Meer weten? We beantwoorden je vragen op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden