Media- analyse- offerte

Media- analyse- offerte

Inzicht in de inspanningen waarmee je jouw merkimago versterkt

Toegang tot alle nieuwsbronnen

Meest up-to-date mediawaarde

Media-analyses van het ANP


Wil je inzicht in hoe de nieuwsmedia je PR-campagnes, merk of evenementen hebben opgepikt. Of hoe je eigen campagnedoelen in het nieuws beter kan bereiken en bijsturen? Een media-analyse biedt een betrouwbare en professioneel vormgegeven managementrapportage met onafhankelijke, feitelijke en objectief beschreven inzichten.

Media-analyses van het ANP bieden inzicht in hoe je merk is verschenen in alle nieuwsbronnen die niet in Google Alerts worden getoond. Ze zijn er in verschillende formaten en prijsranges. Zo ontvang je voor het basistarief alleen een media-overzicht, of kun je kiezen voor meer uitgebreide analyses met tijdgrafieken, sentimentanalyse en strategische thema-analyses.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

275+ Landelijke, regionale en huis-aan-huis kranten

25+ Opinie- en vakbladen

100+ Radio, televisie en podcasts

4500+ nieuwssites, blogs en Twitter

media-analyse
Vraag een offerte aan.

Vul hieronder je gegevens in. We sturen je binnen een werkdag een e-mail met de vrijblijvende offerte.

Bedankt, het formulier is succesvol verzonden

Media-analyses van het ANP


De media-analyses van het ANP zijn geschikt voor alle branches en sectoren. Maak gebruik van de analyses en krijg toepasbare inzichten voor het maken van strategische beslissingen. Zo breng je de resultaten van je campagnes, evenementen, publicaties, of realtime- en crisismonitoring in beeld.

Het Algemeen Nederlands Persbureau.

Het ANP bestaat sinds 1934 en staat aan de basis van het Nederlandse nieuws. Wij bedienen 95% van alle Nederlandse media met ons feitelijk onderbouwde nieuws. Door dit nieuws, onze experts en onze distributiekanalen ook beschikbaar te maken jouw organisatie zorgen we dat je het vertrouwen van je doelgroep wint en de juiste beslissingen neemt. 

Over het ANP