Duurzaamheid

De bron voor betrouwbare nieuwsfeiten.

Sinds de oprichting in 1934 maakt het ANP zich hard voor feitelijk gecheckt nieuws vanuit één onafhankelijke bron. Het ANP levert nieuws aan 95% van de Nederlandse nieuwsmedia en aan verschillende soorten organisaties, die allemaal willen bouwen op betrouwbare nieuwsfeiten.

Nieuwsmedia plaatsen kant-en-klare webfeeds op hun website, of gebruiken de nieuwsfeiten van het ANP als bouwstenen voor hun eigen verhalen.

Word thought leader.

Hoe maak je als bedrijf gebruik van nieuws? Claim met het ANP-nieuws jouw domein, zoals duurzaamheid, mobiliteit of tech, en word de exclusieve nieuwsbron voor je doelgroep. Zo bouw je een intensievere relatie op met je bezoekers, krijg je een loyale doelgroep en versterk je de autoriteitspositie van je organisatie.

Ga aan de slag met dagelijkse onafhankelijke nieuwsfeeds binnen je branche, aangeleverd in verschillende vormen en klaar om op je eigen kanalen te plaatsen.

Gefundeerde keuzes voor Rabobankbeleggers.

Uit onderzoek bleek dat relevant nieuws voor Rabobank-klanten een van de belangrijkste onderdelen was voor hun beleggingsportal. Om deze mensen te voorzien in hun nieuwsbehoefte koos Rabobank voor het ANP als bron van de nieuwsvoorziening. De objectieve ANP-nieuwsfeed maakt het voor beleggers mogelijk om gefundeerde keuzes te maken.

Lees hoe rabobank ANP-nieuws inzet

Een nieuwsfeed of een journalistieke update.

Heb je interesse in het publiceren van actueel nieuws op je website, portal of social kanalen? Ga dan voor een nieuwsfeed. Stem thema, doelen en hoeveelheid berichten af met ANP. Kies voor een bestaande ANP-nieuwsfeed of bespreek de mogelijkheden voor een nieuw domein.

Of ga voor de journalistieke update: geef aan welke onderwerpen belangrijk zijn, waarna een toegewezen journalist de belangrijkste artikelen, onderzoeken en analyses samenvat. Mooi vormgegeven in jouw huisstijl.

Onze nieuwsfeeds.

De redacties van het ANP werken 24/7 om het nieuws snel en accuraat onder afnemers te verspreiden. Het ANP biedt een grote hoeveelheid rubrieken, waaronder natuurlijk Binnenland, Buitenland, Sport, Economie en Politiek. Maar ook Gezond, Kunst en Cultuur, Science, Tech, Entertainment, Royalty en Klimaat behoren tot de dagelijkse rubrieken.

Premium nieuwscontent voor de bezoeker.

Drimble is een nieuws- en informatieplatform met de focus op lokaal nieuws. Het platform verzamelt nieuws met slimme AI-technieken waarmee ruim 7000 nieuwsbronnen worden gecheckt.

Om zich te onderscheiden én het platform naar een hoger niveau te tillen, publiceert Drimble sinds kort het ANP-nieuws op zijn website. "We merken duidelijk dat sinds het toevoegen van het ANP-nieuws het aantal terugkerende bezoekers stijgt."

Meer bezoekers voor Drimble door ANP-nieuws
Aan de slag met

Nieuwsfeeds

Met ANP nieuws maak je jouw thought leadership-strategie waar.

Nieuwsfeed kant-en-klaar
Kies uit de nieuwsfeeds die het ANP al maakt, en ga snel aan de slag.
Nieuwsfeed op maat
Ga voor een domein dat nog niet is geclaimd. Het ANP richt een redactie in die onafhankelijke nieuwsberichten maakt voor jou om te publiceren.
Journalistieke update
Een toegewezen ANP-journalist verzamelt relevante artikelen, onderzoeken en analyses, vat deze samen tot een update voor jouw doelgroep.
Partnership
Wil je op verschillende manieren gebruik maken van de expertise van het ANP? Vraag naar een Partnership voor meer informatie.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden