Mededeling

Op een passende manier reageren op het nieuws in oorlogstijd

Op een passende manier reageren op het nieuws in oorlogstijd
Door Loretta Mulders · 13 Apr 2022

"Sinds Vladimir Poetin de Russische troepen Oekraïne liet binnenvallen domineert het nieuws rondom de oorlog alle journaals en kranten. Hoe communiceer je als organisatie in tijden van dominant nieuws? Aan de hand van een aantal voorbeelden laat ANP Business zien hoe dit kan."

Roald Regtien, mediaspecialist bij ANP Business, schreef voor Adformatie een stuk over hoe je op een passende manier kunt reageren op het nieuws in oorlogstijd. Dit doet hij door middel van een aantal tips aan de hand van voorbeelden van expertquotes die de laatste weken op onze kanalen zijn geplaatst. 

Het hele artikel lezen? Klik op onderstaande button.

Wij snappen media

Het Algemeen Nederlands Persbureau lanceert ANP Business, het nieuwe label dat zich primair richt op pr- en communicatieprofessionals van organisaties buiten de media.

Lees het persbericht

In vijf stappen een aantrekkelijke quote

Hoe schrijf je een succesvolle journalistieke quote? De tips in dit artikel helpen je om jouw volgende quote tot een succes te maken.

Naar het artikel
Loretta Mulders
Loretta Mulders
loretta.mulders@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden