Mededeling

Inhaken op het juiste moment met de ANP Inhaakagenda

Inhaken op het juiste moment met de ANP Inhaakagenda
Door ANP Agenda · 06 Oct 2020
anp inhaakagenda
De 50e verjaardag van koningin Máxima op 17 mei 2021 is een van de (nieuws)momenten uit de inhaakagenda. ANP / Sem van der Wal

De ANP Agenda heeft een nieuw onderdeel: de ANP Inhaakagenda. Deze agenda is bedoeld voor nieuwsprofessionals, de pr- en marketingsector, voorlichtingsdiensten of social-mediaexperts om in te haken op (nieuws)momenten die voor jouw bedrijf of branche relevant zijn. De inhaakagenda is te vinden in het agendadeel van de ANP-app. 

De inhaakagenda bevat onder meer een overzicht per dag van:

  • Speciale dagen. Van jaarlijks terugkerende dagen als Internationale Vrouwendag tot veranderlijke dagen zoals het begin van de schoolvakanties of de ramadan.
  • Jubilea en herdenkingen. Van 20 jaar na het eerste homohuwelijk ter wereld tot de 50e verjaardag van koningin Máxima.
  • Nieuwshistorie. Van de corona-speech van Rutte in 2020 tot de opening van de eerste abortuskliniek in ons land in 1971.

Dit biedt de inhaakagenda nog meer: 

  • De zeer uitgebreide inhaakagenda wordt geregeld bijgewerkt en geactualiseerd. De agenda stoelt op decennia ervaring met het samenstellen van relevante agenda's, aangevuld met gegevens uit het enorme ANP-archief.

  • De inhaakagenda kopieert zichzelf niet elk jaar maar bevat steeds nieuwe elementen die alleen voor een bepaald jaar of een bepaalde maand gelden. Met de combinatie van speciale dagen, jubilea en herdenkingen, nieuwshistorie en andere inhaakmomenten is deze agenda uniek in de markt.

  • De agendapunten zijn waar mogelijk voorzien van duidende teksten en relevante url's. 

Zoeken in de ANP Agenda

Altijd de voor jou relevante en actuele agenda-items bij de hand? Dat kan met het aanmaken van een zoekprofiel in de ANP Agenda op basis van één of meer zoektermen. We leggen het je graag uit.

Bekijk de uitlegvideo

Over de ANP Agenda

Maja Micudova is een van de redacteuren op de agendaredactie van het ANP. Samen met de redactie zorgt ze ervoor dat toekomstige nieuwsgebeurtenissen in de agenda staan.

Lees meer
ANP Agenda
ANP Agenda
maja.micudova@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden