Mededeling

De ANP fotowinkel: kunstfoto's voor professionele fotoliefhebbers

De ANP fotowinkel: kunstfoto's voor professionele fotoliefhebbers
Door Loredana Vulcano · 11 Aug 2020
fotowinkel cannes
In de jaren vijftig staat een groepje mensen vanaf de pier in Cannes te kijken naar waterskiërs. Foto: ANP / Maria Austria Instituut / Sem Presser

De ANP fotowinkel is de nieuwe online winkel van het Algemeen Nederlands Persbureau. Hier kunnen professionele fotoliefhebbers opvallende en verhalende kunstfoto’s bestellen, bijvoorbeeld voor aan de muur op kantoor of als klantgeschenk. De ANP fotowinkel is het jongste onderdeel van de B2B-fotodiensten van het ANP. In juni 2020 is ook de nieuwe ANP Foto-beeldbank gelanceerd.

De winkel bevat een steeds groeiende verzameling fotografie; allemaal beelden met een oorsprong in de fotojournalistiek en met de hand geselecteerd uit de grootste fotocollectie van Nederland. Alle foto’s zijn gemaakt door professionele fotografen en het zijn beelden waar een pakkend, interessant of mooi verhaal bij past.

Inspiratie en liefde voor fotografie

Sinds 2018 vormen fotonieuwsdienst ANP Foto en fotobureau Hollandse Hoogte één fotobedrijf, met sinds kort ook een gezamenlijke database die uit meer dan 90 miljoen foto’s bestaat. Van die schat aan de meest uiteenlopende fotografie is veel ook geschikt als kunstfoto aan de muur.

Bekijk in onderstaande galerij een aantal kunstfoto's die te bestellen zijn in de ANP fotowinkel.

Bijna een eeuw aan fotografie

In de ANP Foto-beeldbank kiezen beeldprofessionals uit actuele nieuwsfoto’s, de sterkste portretten, verslagen van belangrijke evenementen en sportwedstrijden, illustratief beeldmateriaal: bijna een eeuw aan fotojournalistiek. Ook de historische collectie is groot. De geschiedenis van Nederland en de rest van de wereld is op grote en kleine schaal in de collectie terug te vinden.

Een selectie daarvan is nu te vinden in de ANP fotowinkel, met actuele en historische foto’s van onder andere Nederlandse steden en landschappen, het koningshuis, het Holland Pop festival en verschillende sportdisciplines. De collectie in de ANP fotowinkel wordt regelmatig aangevuld met nieuwe foto’s, series en onderwerpen.

Altijd op de hoogte blijven van de fotowinkel-collectie en kortingen?

Bedankt! Je ontvangt nu regelmatig updates van de ANP fotowinkel-collectie, leuke kortingen en bijzondere fotoverhalen.

Voor al je vragen

Heb je een vraag over de ANP fotowinkel of wil je meer informatie? Mail ons gerust.

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden?

Verdwaal in de fotoverhalen en bestel jouw favoriete kunstfoto voor aan de muur.

Bekijk de foto's
Loredana Vulcano
Loredana Vulcano
loredana.vulcano@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden