ANP

Begin met de feiten

Bekijk het beelddossier: 'Droogte in Nederland'

Aan de basis van het nieuws.

Aannames en onjuistheden worden in de huidige maatschappij steeds vaker gebruikt als ‘bron’ voor nieuws. Daarom is het, juist nu, van belang dat je kunt vertrouwen op een onafhankelijke bron die op transparante wijze betrouwbaar nieuws levert. Dat doet het ANP. Het ANP levert dagelijks nieuws aan vrijwel alle Nederlandse nieuwsmedia én biedt bedrijven en organisaties informatie- en communicatiediensten.

Lees meer over ANP

Wij snappen media.

ANP Business biedt jouw organisatie snel zicht op relevant nieuws en relevante informatie, maakt daar samen met jou kennis van én helpt je om het nieuws uit jouw organisatie onder de aandacht te brengen van de media. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met media.

Meer over ANP Business

Zo gaat ANP-LocalFocus de hele wereld over

Vorig jaar werd datapersbureau LocalFocus onderdeel van het ANP. Nu, een half jaar na de overname, kijkt medeoprichter van LocalFocus Jelle Kamsma voorzichtig de Nederlandse landsgrenzen over. “We zijn eigenlijk nooit heel proactief bezig geweest om ons product buiten Nederland onder de aandacht te brengen. We heten niet voor niets LocalFocus.” Toch komt daar binnenkort wellicht verandering in.

Lees het artikel

Direct naar:

Nieuws om te publiceren

Onderscheid je met ongekleurde nieuwscontent en word een betrouwbare informatiebron.

Meer over ANP-nieuws

Expert Support

Een podium voor deskundigen: bereik media en doelgroep door te reageren op het nieuws.

Meer over Expert Support

LocalFocus datavisualisatie

Tover samen met je team cijfers om naar interactieve kaarten en grafieken.

Meer over LocalFocus