Workshop: Snel schrijven

Workshop: Snel schrijven

Data: 10/4/2024 en 16/10/2024
Duur: 13.30 - 17.00
Investering: € 485
Locatie: WTC Den Haag of op jouw kantoor

Jouw organisatie bezit enorm veel informatie, maar je hebt misschien weinig tijd om teksten te schrijven. In deze workshop leer je hoe je eerdere teksten nog een keer kunt inzetten en hoe je gebruik kunt maken van de nieuwsagenda. Je leert hoe je met een goede titel boven je artikel interessant wordt voor de media.

Tijdens deze workshop in het WTC Den Haag leer je efficiënt omgaan met content, ga je zelf aan de slag én krijg je een kijkje achter de schermen van het nieuws tijdens een rondleiding op de ANP-redactie.

Meld jezelf of je team hieronder aan voor de workshop.

Aanmelden
workshop schrijfworkshop snel schrijven

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is ontwikkeld voor ervaren contentmakers die nog beter in hun vak willen worden. Vaar niet alleen op taalprogramma’s als ChatGPT, maar profiteer van de jarenlange media-ervaring van onze experts en hun visie op wat goede content is.

Data en duur

De workshop wordt gegeven op 10/4/2024 en 16/10/2024 van 13.30-17.00 uur.

Investering

De prijs voor de workshop is 485 euro exclusief btw.

Locatie

Deze workshop vindt plaats in het WTC in Den Haag. Je ontvangt de precieze locatie in na aanmelding per mail. We raden aan je laptop mee te nemen.

Annuleren

Ben je verhinderd? Je kunt je tot 14 dagen voor aanvang afmelden om je deelnamebedrag terug te krijgen. Meld je je kort van tevoren af? Dan kun je binnen een jaar kosteloos aan een andere onlineworkshop meedoen.

Aanpak

In elke workshop gebruiken we de teksten van deelnemers om mee te werken.

Voorbereiding

Je krijgt van de trainer een paar vragen ter voorbereiding. Je antwoorden gebruikt de trainer in de workshop, zodat deze op jouw leerdoelen aansluit.

Opbouw

We beginnen met de basis en een paar oefeningen, waarna theorie en schrijfopdrachten elkaar afwisselen. Op het programma staat:

○ hergebruiken teksten
○ teksten inkorten en spannend maken
○ gebruikmaken van de nieuwsagenda
○ aantrekkelijke koppen maken
○ AI inzetten bij tekstverwerking
 

Na afloop

Je voltooit de schrijfopdrachten en stuurt die eventueel voor feedback naar de trainer op. Ook ontvang je de presentatie en aanvullende leestips.

Jouw resultaat

○ Je kunt snel journalistieke teksten schrijven
○ Je weet de belangrijkste zaken uit te lichten
○ Je wordt interessanter voor media
○ Je maakt handig gebruik van de nieuwsagenda

Workshop: Snel schrijven

Data: 10/4/2023 en 16/10/2023 Tijden: 13.30-17.00 Investering: € 485 ex. btw per deelnemer

Andere mogelijkheden en korting

Twijfel je of deze workshop iets voor jou is? Of wil je de workshop met meerdere collega’s volgen, bij jou op kantoor of bij ons in Den Haag? Dan kun je bovendien profiteren van een korting tot 43%.

Wij denken graag met je mee. We kunnen ook een andere variant voor je bedenken. Denk aan:

1. Zo check je de teksten van AI-taalprogramma’s
2. Schetsen, schrijven, schrappen
3. Recycle je resultaten en andere contenttrucs

Over de trainers

Deze workshop wordt gegeven door Roald Regtien en/of Luna van der Waarde.

F.A.Q.

Hoe meld ik mezelf aan?

Aanmelden kan via het formulier hierboven. Vul jouw gegevens in. Vergeet niet de (zakelijke) gegevens voor de facturatie in te vullen. En je bent aangemeld. Na invullen ontvang je een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check je spam/ongewenst folder of neem contact met ons op, dan kijken wij het voor je na.

Neem contact op
Aanmelding annuleren?

Ben je verhinderd? Je kunt je tot 14 dagen voor aanvang afmelden om je deelnamebedrag terug te krijgen. Meld je je korter van tevoren af? Dan kun je binnen een jaar kosteloos aan een andere online workshop meedoen, maar brengen we het bedrag wel in rekening. Dit aanbod vervalt 24 uur voor aanvang van de workshop. Meld je je dus binnen 24 uur af, of ben je afwezig zonder het ons te melden, dan moeten we helaas het hele deelnamebedrag in rekening brengen, zonder dat je een andere workshop kunt volgen.

Wat is de locatie van de workshop?

Deze workshop vindt plaats in het WTC in Den Haag. Je ontvangt de precieze locatie in na aanmelding per mail. We raden aan je laptop mee te nemen.

We bieden ook andere workshops aan die bij ons op het ANP-kantoor plaatsvinden. Leuk, want dan krijg je ook een kijkje achter de schermen tijdens een uitgebreide rondleiding op de ANP-redactie.

Wil je deze workshop bij jou op kantoor volgen met collega's? Dat kan ook. Dan komen we naar je toe. Geïnteresseerd? Neem hiervoor contact op met ons team voor een passend aanbod. Bovendien kun je dan van een leuke korting profiteren.

Neem contact op
Kan ik de workshops ook met mijn team volgen?

Elke workshop is ook incompany te volgen bij jou op kantoor. Volg je graag een workshop met je gehele team? Dit kan voor een vast bedrag van € 2.749, - ex. btw, tot een groepsgrootte van maximaal tien personen. Zo profiteer je met tien collega's bovendien van maar liefst € 210,- korting per deelnemer. Dat is 43% korting.

Aanvragen? Neem contact op

Meer leren?

Webinar:

Bekijk ook: Webinar 'Snel en inhoudelijk bijdragen aan het nieuws'

Bekijk het webinar

Artikel:

Lees ook: Op een passende manier reageren op het nieuws in oorlogstijd

Lees het artikel

Artikel:

Lees ook: Meepraten over moeilijke zaken zonder het jezelf moeilijk te maken

Lees het artikel