Workshop: Experts inzetten voor jouw communicatie

Workshop: Experts inzetten voor jouw communicatie

Data: 22/1/2024 en 30/8/2024
Duur: 13.30 - 17.00
Investering: € 485
Locatie: WTC Den Haag of op jouw kantoor

Je leest de krant en ziet dat ze weer dezelfde expert om een toelichting hebben gevraagd, terwijl jouw collega’s dat beter hadden gekund. De strategie van jouw organisatie om thought leader te worden mist duidelijk nog iets. In deze workshop leer je wat er komt kijken bij expertcommunicatie en vooral: hoe je er snel en praktisch mee kunt beginnen.

Tijdens deze workshop in het ANP-kantoor in het WTC Den Haag leer je inhoudelijk invulling te geven aan jouw communicatiestrategie, ga je zelf aan de slag met input van andere professionals én krijg je een rondleiding op de ANP-redactie. Meld jezelf of je team hieronder aan voor de workshop.

Aanmelden
workshop thought leader worden, expertcommunicatie, communicatiestrategie

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is ontwikkeld voor communicatiedirecteuren en communicatieadviseurs die de impact van hun organisatie willen laten zien, en die daar beter in willen worden. Vaar niet op taalprogramma’s als ChatGPT, maar profiteer van de jarenlange media-ervaring van onze experts en hun visie op wat goede content is.

Data en duur

De workshop wordt gegeven op 22/1/2024 en 30/8/2024 van 13.30-17.00 uur.

Investering

De prijs voor de workshop is 485 euro exclusief btw.

Locatie

Deze workshop vindt plaats in het WTC in Den Haag. Je ontvangt de precieze locatie in na aanmelding per mail. We raden aan je laptop mee te nemen.

Annuleren

Ben je verhinderd? Je kunt je tot 14 dagen voor aanvang afmelden om je deelnamebedrag terug te krijgen. Meld je je kort van tevoren af? Dan kun je binnen een jaar kosteloos aan een andere online workshop meedoen.

Aanpak

In elke workshop gebruiken we beeld en teksten van deelnemers om mee te werken.

Voorbereiding

Je krijgt van de trainer een paar vragen ter voorbereiding. Je antwoorden gebruikt de trainer in de workshop, zodat deze op jouw leerdoelen aansluit.

Opbouw

We beginnen met de basis en een paar oefeningen, waarna theorie en schrijfopdrachten elkaar afwisselen. Op het programma staat:

○  je visie en missie verwoorden voor een breed publiek
○  concrete doelen stellen
○  strategisch het nieuws volgen
○  denken en schrijven als een journalist
○  expertquotes formuleren

Na afloop

Je voltooit de expertquote(s) en stuurt die voor feedback naar de trainer op. Je krijgt de presentatie, aanvullende leestips en een digitaal bewijs van deelname.

Jouw resultaat

○  Je ondersteunt de ambassadeurs van je organisatie
○  Je wordt interessanter voor media
○  Je geeft inhoud aan je contentstrategie
○  Je voorkomt misverstanden
○  Je (be)vestigt je naam

Workshop: Experts inzetten voor jouw communicatie

Data: 22/1/2024 en 30/8/2024 Tijden: 13.30-17.00 Investering: € 485 ex. btw per deelnemer

Andere mogelijkheden en korting

Twijfel je of deze workshop iets voor jou is? Of wil je de workshop met meerdere collega’s volgen, bij jou op kantoor of bij ons in Den Haag? Dan kun je bovendien profiteren van een korting tot 43%.

Wij denken graag met je mee. We kunnen ook een andere variant voor je bedenken. Denk aan:

1. Een positie innemen in het publieke debat: waar begin je (aan)?
2. Stellig reageren als een specialist op vragen van een generalist
3. Zo maak je je mission statement minder groots en meeslepend - en leef je ernaar

Over de trainers

Deze workshop wordt gegeven door Kick Hoyng en/of Arnold Vonk.

F.A.Q.

Hoe meld ik mezelf aan?

Aanmelden kan via het formulier hierboven. Vul jouw gegevens in. Vergeet niet de (zakelijke) gegevens voor de facturatie in te vullen. En je bent aangemeld. Na invullen ontvang je een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check je spam/ongewenst folder of neem contact met ons op, dan kijken wij het voor je na.

Neem contact op
Aanmelding annuleren?

Ben je verhinderd? Je kunt je tot 14 dagen voor aanvang afmelden om je deelnamebedrag terug te krijgen. Meld je je korter van tevoren af? Dan kun je binnen een jaar kosteloos aan een andere online workshop meedoen, maar brengen we het bedrag wel in rekening. Dit aanbod vervalt 24 uur voor aanvang van de workshop. Meld je je dus binnen 24 uur af, of ben je afwezig zonder het ons te melden, dan moeten we helaas het hele deelnamebedrag in rekening brengen, zonder dat je een andere workshop kunt volgen.

Wat is de locatie van de workshop?

Deze workshop vindt plaats in het WTC in Den Haag. Je ontvangt de precieze locatie in na aanmelding per mail. We raden aan je laptop mee te nemen.

We bieden ook andere workshops aan die bij ons op het ANP-kantoor plaatsvinden. Leuk, want dan krijg je ook een kijkje achter de schermen tijdens een uitgebreide rondleiding op de ANP-redactie.

Wil je deze workshop bij jou op kantoor volgen met collega's? Dat kan ook. Dan komen we naar je toe. Geïnteresseerd? Neem hiervoor contact op met ons team voor een passend aanbod. Bovendien kun je dan van een leuke korting profiteren.

Neem contact op
Kan ik de workshop ook met mijn team volgen?

Elke workshop is ook incompany te volgen bij jou op kantoor. Volg je graag een workshop met je gehele team? Dit kan voor een vast bedrag van € 2.749, - ex. btw, tot een groepsgrootte van maximaal tien personen. Zo profiteer je met tien collega's bovendien van maar liefst € 210,- korting per deelnemer. Dat is 43% korting.

Aanvragen? Neem contact op

Meer leren?

Handboek:

Handboek Beginnen met expertcommunicatie

Download het handboek

Artikel:

IVN Natuureducatie gebruikt experts om politiek en ‘lichtgroene Nederlanders’ te overtuigen

Lees het artikel

Artikel

Tips voor goede journalistieke quotes

Lees het artikel