Voor studenten

Studenten zijn van harte welkom om vanuit hun opleiding te komen kijken op de ANP-redactie. Hoofdredacteur Freek Staps ontvangt de groep studenten en laat de redacties zien. Hij vertelt hoe een persbureau te werk gaat en geeft een inkijkje in het ontstaan van een nieuwsbericht. Grijp ook de kans om een nieuwsbericht in te spreken in een van de radiocellen van het ANP, waar elke dag het nieuws voor grote radiomerken wordt opgenomen.

De rondleiding is op aanvraag beschikbaar.

Voor marketing-, PR- en communicatieprofessionals

Maak met je team kennis met het ANP. Elke redactie en afdeling stelt zich kort aan je voor, zodat je weet hoe een persbureau te werk gaat. Krijg goed inzicht in het ontstaan van nieuws, de verschillende soorten content-productie die het ANP te bieden heeft, maak kennis met onze media monitoring diensten en leer hoe een persbericht terecht komt bij de media.

De rondleiding is op aanvraag beschikbaar.

Voor redacties

Kom langs met je redactie en krijg een kijkje achter de schermen bij het ANP. Hoofdredacteur Freek Staps laat je de ANP-redacties en de radioruimtes zien en vertelt je hoe nieuwsberichten bij het ANP tot stand komen. Je maakt ook kennis met (foto-)redacteuren van het ANP.

Deze rondleiding is op aanvraag beschikbaar.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden