Mededeling

De ANP Agenda is verbeterd

De ANP Agenda is verbeterd
Door Nana van Dijk · 11 Mar 2020

Meer sport en betere navigatie

De ANP App is vernieuwd, met veel verbeteringen voor gebruikers van de ANP Agenda. De sportagenda is sterk uitgebreid en het agenda-deel van de app is eenvoudiger en meer op maat te gebruiken. 

Hoofdrubrieken Sport Highlights, Voetbal en Sport Algemeen

In Sport Highlights vind je alle geselecteerde sportevenementen per dag die niet te missen zijn. Nieuw is de speciale voetbalagenda met uitgebreide overzichten uit binnen- en buitenland.  In Sport Algemeen vind je snel je weg in de schema's van de grotere en kleinere sporten. Alle niet te missen agendapunten uit de rubrieken Voetbal en Sport Algemeen staan ook in Sport Highlights. De schema's van grote evenementen als de olympische spelen bieden we wanneer beschikbaar als tijdelijke extra rubriek aan. 

Bekijk de video en ga zelf met de vernieuwde ANP app aan de slag.

Verbeterde navigatie in de agenda

Het is een stuk eenvoudiger om nu je weg te vinden in het agendadeel van de ANP App. De navigatie is duidelijker en de volgorde van agenda's is op maat in te stellen. De voor jou niet relevante agenda's zijn te verwijderen. 

Deelagenda's

Per agendarubriek zijn nu deelagenda's zichtbaar zodat je sneller vindt wat je zoekt. Zoekopdrachten zijn mogelijk per rubriek, binnen geselecteerde rubrieken of in in alle rubrieken. Zoekopdrachten kunnen ook worden opgeslagen waardoor je persoonlijke agenda's op maat kunt maken.

Rechtspraak en Brussel

De deelrubriek Rechtbank heet voortaan Rechtspraak en bevat in de app nu ook de agendapunten van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De agenda Brussel is te vinden onder Buitenland. 

Maak gebruik van de vernieuwde ANP App

Via de ANP App vind je de nieuwe agenda. Deze is beschikbaar als desktopversie via app.anp.nl en als mobiele app voor Android en iOS. Nog geen toegang? Mail naar sales@anp.nl. Heb je al een account?

Log nu in

Kijk vooruit met de ANP Agenda

De ANP Agenda is dé nieuwsagenda van Nederland. Je hebt alle belangrijke momenten bij elkaar, in een duidelijk overzicht per rubriek. Per agendapunt vind je relevante links, contactinformatie en meer.

Meer over de ANP Agenda
Nana van Dijk
Nana van Dijk
nana.van.dijk@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden