Tip

Volg trends en tendensen aan de hand van Twitterinfluencers

Volg trends en tendensen aan de hand van Twitterinfluencers
Door Nana van Dijk · 26 Aug 2019

In ANP360+ vind je, naast nieuwsbronnen, ook een aantal belangrijke Twitterinfluencers. Dat zijn Twitteraccounts van personen, instellingen, bedrijven of andere organisaties die over voor jouw relevante onderwerpen informatie delen. We leggen uit hoe je binnen de Influencers zoekt én hoe je een Twitteraccount dat je nog mist, aanvraagt in ANP360+.

Zoeken en bewaren
Net als belangrijke artikelen, kun je ook berichten van influencers monitoren, verzamelen en bewaren. Op deze manier kun je relevante Twitterberichten meesturen in je nieuwsbrief en zo binnen je organisatie verspreiden.

Klik op ‘Influencers’ in het hoofdmenu en zoek in de blauwe menubalk in de database met influencers die we voor jou hebben geselecteerd. Ze zijn handig per branche ingedeeld. Maak en bewaar een zoekopdracht op dezelfde manier als bij de andere bronnen: druk rechtsboven op 'Sla op als feed'. Losse Twitterberichten sla je op via het plusje bij elke tweet en zijn terug te vinden onder ‘Mijn artikelen’.

Influencer aanvragen
Mis je Twitterberichten van influencer(s) uit jouw branche? Vraag deze dan aan via de groene knop ‘Influencer aanvragen’ linksonder, en doorloop de stappen. We voegen het account toe aan de database en je ontvangt daarover een bericht.

Er zijn op dit moment influencers beschikbaar uit de volgende branches:

BN'ers Bloggers en vloggers
Consumentenzaken Economie en Financiën
Energie Europa
Food en horeca Gezondheidszorg
Journalisten Kabinet en kamerleden
Kunst en cultuur Media
Vervoer en opslag  

Aan de slag met ANP360+
Nana van Dijk
Nana van Dijk
nana.van.dijk@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden