Artikelen bewaren en aanmaken in ANP360+

De artikelen die je in ANP360+ leest kun je in je account bewaren, zodat je ze terug terugvindt én in je interne nieuwsbrief kunt plaatsen. Daarnaast kun je zelf artikelen aanmaken. We leggen uit hoe je artikelen bewaart en aanmaakt.

Artikelen bewaren

Op basis van je zoekopdracht krijg je in de feed relevante artikelen te zien. Klik op de preview van een van de artikelen, en lees het gehele bericht. Ga met je muis over de preview zodat je een blauw plus-teken ziet verschijnen. Klik erop om te bewaren, klik nogmaals om weer te verwijderen. Je vindt je bewaarde artikelen onder ‘Mijn artikelen’ in het hoofdmenu. Deze artikelen kun je later teruglezen en je kunt ze nu in je nieuwsbrief zetten. Wanneer de nieuwsbrief is verstuurd, wordt ‘Mijn artikelen’ geleegd. 

Artikelen aanmaken

Maak zelf artikelen aan wanneer je een zelfgeschreven bericht wil opslaan en versturen, of wanneer je een artikel hebt gevonden buiten ANP360+. Klik op ‘Mijn artikelen’ in het hoofdmenu en op de groene knop ‘Artikel aanmaken’ links onderin. Voeg kop, tekst, bron, datum en extra informatie toe, klik op ‘bewaar’ en je hebt je eigen artikel aangemaakt! Deze kun je ook in je nieuwsbrief plaatsen.

Bronnenpakket

In ANP360+ bestaat de mogelijkheid tot het zoeken in duizenden bronnen, waaronder:

  • 4000+ online bronnen
  • 350 printmedia zoals landelijke dagbladen, vakbladen, huis-aan-huisbladen, opiniebladen, regionale kranten en tijdschriften
  • Twitterinfluencers uit 13 verschillende branches
  • RTV
  • ANP nieuwsberichten