Van A tot Z verzorgd

ANP Foto realiseert en coördineert op maat gemaakte fotoproducties voor redactionele en commerciële klanten. Met een groot netwerk van fotografen, agenten en freelancers is het mogelijk om snel een opdracht uit te zetten. Het ANP is ervaren met fotoproducties en neemt deze graag volledig uit handen. Afhankelijk van de opdracht wordt de productie van A tot Z verzorgd of word je direct aan een van onze ervaren fotografen gekoppeld.

Meer over beeld

Van onderwerp tot nabewerking

Rond elk thema of onderwerp zetten we een fotoproductie voor je op, in verschillende vormen. Zo hebben we een grote productie rondom het thema ‘jongeren’ gemaakt waarin professionele modellen figureerden, zodat alle beelden in model released zijn. Ons productieteam heeft alles georganiseerd: van het bedenken van specifieke onderwerpen en thema's, het zoeken van een geschikte locatie, het regelen van modellen, het maken van storyboards tot aan het nabewerken van het beeld.

Bekijk de productie

Jarenlange ervaring

Het ANP bedient met deze fotoproductiedienst een breed scala aan bedrijven: nieuwsmedia, overheden, corporates en midden- en kleinbedrijven. Vraag je jezelf af welke fotograaf geschikt is voor de opdracht? Hoeveel tijd nodig is voor een fotoproductie en hoe het vervolgens zit met de rechten? Het ANP beantwoordt je vragen snel door jarenlange ervaring en weet welke fotograaf past bij jouw wensen, tegen een eerlijk tarief.

Fotografie voor Shell

Voor Shell verzorgt het ANP uiteenlopende fotografie opdrachten, samen met een aantal vaste fotografen. Zo verzorgen we onder andere beeldmateriaal voor magazine Venster, portretteren we medewerkers, maar zijn we ook bij netwerkevents en belangrijke nieuwsgebeurtenissen van Shell aanwezig.

Foto's in het buitenland

We fotograferen in opdracht in het buitenland voor onze Nederlandse klanten en in Nederland voor buitenlandse opdrachtgevers. Voor de Zwitserse zondagkrant NZZ am Sonntag is schrijver Rutger Bregman geportretteerd.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden