Tip

Het verschil tussen beheerder, gebruikers en lezers in ANP360+

Het verschil tussen beheerder, gebruikers en lezers in ANP360+
Door Nana van Dijk · 10 Dec 2019

Een ANP360+-account kent nu drie verschillende rollen: beheerder, gebruiker en lezer. Voor alle stakeholders in jouw organisatie is er zo een passende rol in ANP360+. Zo blijft iedereen op een handige manier op de hoogte van relevante artikelen.

Je stelt dit in via het kopje 'beheer' in het hoofdmenu in ANP360+. Hier kun je als beheerder accounts aanmaken voor anderen.

Beheerder
De beheerder heeft binnen het ANP360+ account alle bevoegdheden. De beheerder stelt zoekopdrachten en nieuwsfeeds in, bewaart artikelen, maakt de nieuwsbrieven, kan eigen artikelen toevoegen, en wijst andere personen de verschillende rollen toe.

Gebruiker
De gebruiker ontvangt nieuwsbrieven, kan de berichten lezen die de beheerder heeft geselecteerd, en kan de bestaande feeds real-time bekijken. Daarnaast kan de gebruiker artikelen delen met belanghebbenden via het account in ANP360+: online bronnen binnen en buiten de organisatie, printmedia alleen naar andere gebruikers of lezers van ANP360+ binnen de eigen organisatie.

Lezer
De lezer ontvangt de nieuwsbrief en  kan op die manier de berichten die voor hem of haar zijn geselecteerd lezen.

Aan de slag met ANP360+
Nana van Dijk
Nana van Dijk
nana.van.dijk@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden