Mededeling

Dit zijn de genomineerden voor de Zilveren Camera 2021

Dit zijn de genomineerden voor de Zilveren Camera 2021
Door Loretta Mulders · 28 Jan 2022
Foto: Zilveren Camera

De genomineerden voor de Zilveren Camera 2021 zijn zojuist bekend gemaakt. Het gaat om genomineerden voor de Zilveren Camera 2021, de Prijs voor Storytelling en de Paul Peters Fotoprijs en de NSP / Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar.

Kanshebbers zijn onder andere fotografen: Remko de Waal, Remco Koers, Olaf Kraak, Bart Maat, Robin Utrecht, Kees van de Veen, Ramon van Flymen, Joris van Gennip, Dingena Mol, Bram Petraeus, Chris Keulen, Arie Kievit, Harry Heuts, Ronald Hoogendoorn, Marijn Fidder, Martijn Beekman, Pim Ras en Robin van Lonkhuijsen. Bekijk hier de volledige lijst met alle genomineerden.

Op vrijdag 11 februari worden de winnaars per categorie bekend gemaakt. Ook wordt één van hen uitgeroepen tot winnaar van de Zilveren Camera 2021. Vorig jaar mocht ANP Hollandse Hoogte-fotograaf Kees van de Veen de prijs in ontvangst nemen. Bekijk het interview met Kees in onderstaande video. 

 

Interview met de winnaar van de Zilveren Camera 2020, Kees van de Veen.

Loretta Mulders
Loretta Mulders
loretta.mulders@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden