Zo zoek je in ANP360+

Lees hoe je het beste kunt zoeken in de tool, van een simpele zoekopdracht tot de geavanceerde zoekmethode met booleaanse zoekoperatoren. Zoekvragen sla je op als feed, zodat je de zoekopdracht maar één keer hoeft vorm te geven.

Een snelle zoekopdracht

Gebruik een of enkele trefwoorden, bijvoorbeeld de naam van je organisatie of een voor jou relevant thema.

Uitgebreid zoeken

Via uitgebreid zoeken kun je filteren op bron, datum of relevante tags. Op deze manier kun je je resultaten specificeren.

Zoeken met de Expert Editor en booleaanse zoekoperatoren

Wil je bepaalde woorden juist niet tegenkomen? Of wil je alleen een specifieke combinatie woorden in je feed opslaan? Gebruik dan de Expert Editor om je zoekopdracht in te stellen. Door middel van het toepassen van de booleaanse zoekoperatoren die je hiernaast ziet, kun je je zoekopdracht helemaal aanpassen aan jouw wensen.

Belangrijk bij het gebruiken van de Expert Editor

Schrijf de zoekoperatoren AND, OR en NOT altijd met hoofdletters. Wanneer je meer dan één van deze zoekoperatoren toepast, gebruik dan haakjes op de groeperen. Check altijd of het aantal ‘haakjes openen’ gelijk is aan het aantal ‘haakjes sluiten’.

Uitgebreid zoeken, de Expert Editor en de lijst hiernaast vind je terug in jouw eigen account via het zoekmenu aan de rechterkant van je zoekbalk.

Booleaanse zoekoperatoren