Stel in een handomdraai jouw ANP360+ nieuwsbrief in

De artikelen die je hebt bewaard verstuur je handig en snel in een nieuwsbrief via ANP360+. Maak een mailinglijst aan, stel je nieuwsbrief in en zorg dat jij en je organisatie altijd op de hoogte zijn van de belangrijkste artikelen. We vertellen je in deze mail hoe je een nieuwsbrief maakt.

Mailinglijst maken

In het hoofdmenu onder ‘Beheer’ voeg je gebruikers uit jouw organisatie toe en via de groene knop ‘Mailinglijst aanmaken’ linksonder op de pagina, maak je een nieuwe lijst aan. Elke gebruiker kun je mailinglijsten toewijzen.

Automatische nieuwsbrief

Je stelt éénmalig de nieuwsbrief in, aan de hand van feeds, mailinglijsten en 

een verzendschema. Daarna wordt de nieuwsbrief steeds automatisch opgesteld en verzonden. Het is niet mogelijk om de selectie te bewerken. De automatische nieuwsbrief kan gepauzeerd worden en eventueel omgezet naar een handmatig te selecteren nieuwsbrief.

Klik op ‘Nieuwsbrieven’ in het hoofdmenu, en op de groene knop links onderaan en doorloop alle stappen. Maak eventueel een test-nieuwsbrief aan om uit te proberen wat voor jou het beste werkt.

Handmatige nieuwsbrief

Je stelt éénmalig de nieuwsbrief in aan de hand van feeds en mailinglijsten. Iedere keer als je een nieuwsbrief wilt versturen maak je eerst zelf een selectie van artikelen. Je bepaalt zelf op welk moment je de nieuwsbrief verstuurt. Doorloop weer alle stappen nadat je het type ‘handmatige nieuwsbrief’ hebt gekozen’.

De instellingen van je feeds en mailinglijsten worden bewaard in het hoofdmenu onder ‘Nieuwsbrieven’. Selecteer nieuwe artikelen uit jouw feed(s) voor de nieuwsbrief. Doe dit ook met de berichten die je hebt verzameld onder ‘Mijn artikelen’. Voeg eventueel commentaar toe bij de artikelen voordat je deze verstuurt.

Nieuwsbrief door mediaspecialisten

In ANP360+ bestaat de mogelijkheid om je nieuwsbrief samen te laten samenstellen door ANP Mediaspecialisten. Deze mediaspecialisten kiezen op basis van jouw voorkeuren de beste artikelen voor in de nieuwsbrief die je binnen je organisatie verspreidt. Zo heb je er geen omkijken meer naar. Neem contact met ons op voor meer informatie.