Op de hoogte van politiek Den Haag met Haagse Kennis

Speciaal voor de klanten van Haags adviesbureau in public affairs en corporate communication Dröge & van Drimmelen is de parlementaire monitoringsservice Haagse Kennis gelanceerd. Het platform is door Dröge & van Drimmelen, het ANP en de informatie-architect PDC ontwikkeld.

De blauwe zetels in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Foto door Robin Utrecht.

Klanten blijven met Haagse Kennis dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen in politiek Den Haag. Met de monitoringsservice kun je stap voor stap het (politieke) besluitvormingsproces volgen.

Dit op basis van de beste algoritmes en redactie van adviseurs met ervaring in Den Haag. Op basis van relevante dossiers, trefwoorden en thema’s monitort Haagse Kennis alle informatie in politiek Den Haag.

Denk aan weblogs van Kamerleden, nieuw verschenen Kamerstukken, het landelijke nieuws, belangrijke agenda’s of in behandeling genomen wetgevingsdossiers. Relevante informatie wordt in één overzichtelijke dagelijkse nieuwsbrief gebundeld. Hiermee mis je geen enkel belangrijk Kamerstuk.

Rol van het ANP
De monitoringsservice komt voort uit samenwerkingen tussen Dröge & van Drimmelen, het ANP en PDC Informatie Architectuur. Deze drie partijen, met lange ervaring in de Haagse politieke wereld, versterken elkaar continue bij het ontwikkelen van de beste service.