Medewerker orderadministratie zakelijke markt

Algemeen

Het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) is het persbureau van Nederland en bestaat al 85 jaar. Het ANP produceert 24/7 het nieuws in tekst, foto, video en radio voor alle Nederlandse media. Daarnaast  biedt het ANP specifieke diensten aan voor de zakelijke markt, zoals mediamonitoring, media-analyse en perssupport. De klanten van het ANP zijn Nederlandse media, overheden, bedrijven, non-profits en andere instellingen.

Het ANP zoekt voor de commerciële afdeling een medewerker orderadministratie.

Wat ga je doen:

Jij bent de spin in het web tussen afdelingen Commercie en Finance. Je bent verantwoordelijk voor de juiste vastlegging en verwerking van orders, voor het optimaal inrichten van ons CRM platform, je houdt per klant de marge ontwikkeling in de gaten. Je zorgt ervoor dat financiële informatie van onze klanten op orde is, zodat opdrachten kunnen worden verwerkt door finance afdeling.

Ook zorg je voor een overzichtelijk en efficiënt ingericht administratief proces voor de commerciële afdelingen. Je doet de contractadministratie en hebt een actieve rol richting sales teams met betrekking tot de status en follow-up rond contractverloop. Tevens zorg je voor een vlotte registratie van offertes en aanvragen in ons offerte platform.

Onze ideale kandidaat:

  • Heeft oog voor detail;
  • Is ambitieus, communicatief en energiek en steekt de handen uit de mouwen;
  • Heeft minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Heeft bij voorkeur enige werkervaring en goede kennis van Excel;
  • Is communicatief vaardig om met zowel financiële als commerciële collega’s te schakelen;
  • Snapt de dynamiek van een commerciële afdeling;
  • Is zelfstandig en dienstverlenend.

 

Het ANP is gevestigd in het World Trade Center Den Haag. Wij bieden een fulltime arbeidsovereenkomst (40 uur per week) met goede arbeidsvoorwaarden. 

 

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met: Edwin de Groot (manager commerciële binnendienst) op telefoonnummer 06-10220545.

Solliciteren doe je via solliciteren@anp.nl, ter attentie van Machteld Klijn (HR), onder vermelding van “orderadministratie”.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.