Medewerker commerciële binnendienst

ANP Zakelijk

Het Algemeen Nederlands Persbureau is het enige persbureau van Nederland en bestaat al 85 jaar. Het ANP produceert 24/7 het nieuws in tekst, foto, video en radio voor alle Nederlandse media en biedt daarnaast een groeiend aantal mooie diensten voor de zakelijke markt, zoals mediamonitoring, media-analyse en perssupport. De klanten van het ANP zijn Nederlandse media, overheden, bedrijven, non-profits en andere instellingen.

ANP Zakelijk is onderdeel van het ANP en biedt bedrijven en overheden via mediamonitoringproducten inzicht in berichtgeving rondom een organisatie, merk en branche. Dit geeft 24/7 inzicht, zodat je snel en beter geïnformeerd kunt reageren op berichten en ontwikkelingen.

Voor ANP Zakelijk zijn we op zoek naar een medewerker commerciële binnendienst.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor accountmanagers als het gaat om offertes, contracten, klantgegevens en facturatievraagstukken. Je begeleidt samen met de accountmanagers en informatiespecialisten bestaande klanten naar onze nieuwe monitoringsomgeving. Een optimale klantervaring staat hierbij centraal!

Via onze marketingafdeling komen leads binnen, die ga jij ook nabellen.

Kortom: je bent een aanpakker die samen met de accountmanagers en de informatiespecialisten de zakelijke markt bedient.

Jij:

  • Hebt een MBO opleiding
  • Bent proactief, zelfstandig en initiatiefrijk
  • Bent van nature iemand die graag zaken regelt
  • Hebt bij voorkeur een jaar of 2 ervaring in een ondersteunende functie in een commerciële omgeving
  • Bent ervaren met de programma’s uit Microsoft Office

Het kantoor van het ANP zit in het WTC Den Haag. Het ANP biedt een fulltime arbeidsovereenkomst (40 uur per week) met goede arbeidsvoorwaarden.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Edwin de Groot (commercieel manager ANP Zakelijk) op telefoonnummer 06-10220545.

Solliciteren doe je via solliciteren@anp.nl, ter attentie van Machteld Klijn onder vermelding van “commerciële binnendienst”.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.