MEDEWERKER CLIENT SERVICES MEDIASALES M/V

Algemeen

Iedereen kent het ANP. Het Algemeen Nederlands Persbureau bestaat sinds 1934 en levert jaarlijks honderdduizenden nieuwsberichten, foto’s, radiobulletins en video’s. Nederlandse media hebben langjarige relaties met het ANP. Daarnaast werkt het ANP nauw samen met de grote internationale nieuwsagentschappen.

Een snelgroeiend aantal bedrijven, organisaties en overheidsdiensten zet het ANP in voor mediadistributie, mediamonitoring, strategische analyses, contentcreatie en andere services.

Het ANP is per onmiddellijk op zoek naar een gedreven medewerker client services voor de afdeling mediasales.

De functie

Samen met de accountmanager(s) houd jij de vinger aan de pols bij de mediaklanten van het ANP. Jij bent het eerste aanspreekpunt bij vragen, ondersteunt de accountmanager waar nodig en je bent inhoudelijk goed op de hoogte van wat de klanten willen en vragen.

Je verwerkt de aanvragen en maakt overzichten en statistieken, zoals bijvoorbeeld maandrapportages en verkoopoverzichten. Bovendien signaleer je afwijkingen en problemen, maar ook koopsignalen bij klanten, waarop je direct kunt inspelen.

Jij bent

  • NIEUWSgierig en weet wat er in de wereld gebeurt;
  • ambitieus en energiek en steekt de handen uit de mouwen;
  • zelfstandig en dienstverlenend;
  • ervaren in het ondersteunen van een salesafdeling, minimaal 2 jaar;
  • minimaal MBO opgeleid en hebt bij voorkeur sales gerelateerde opleidingen en trainingen gevolgd;
  • accuraat en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;

Wij bieden

Een fulltime-arbeidsovereenkomst (40 uur per week) met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Het ANP is gevestigd in het WTC Den Haag.

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met: Wendy Hees (accountmanager mediasales) op telefoonnummer 070-41 41 114.

Solliciteren doe je via solliciteren@anp.nl, ter attentie van Machteld Klijn, onder vermelding van “Client Services Mediasales”.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.