Het ANP zoekt een medewerker agenda!

Wij zoeken een Medewerker ANP Agenda (drie dagen per week).

De agendaredactie van het ANP is op zoek naar een nieuwe enthousiaste medewerker. Het team zoekt versterking bij het zorgvuldig samenstellen en actueel houden van een nieuwsagenda voor vele honderden mediaprofessionals die elke dag op ons rekenen.

De ANP Agenda wordt gebruikt door nagenoeg alle media in Nederland, maar ook door communicatieafdelingen bij de (semi)overheid en bijvoorbeeld in het bedrijfsleven. De agenda staat aan de basis van dagelijkse redactieplanningen, maar biedt journalisten en programmamakers ook ideeën voor onderwerpen. Het helpt communicatieafdelingen om zicht te houden op de sector en om goede publicatiemomenten te bepalen.

ANP Agenda heeft vooral behoefte aan iemand die aantoonbaar veel weet van de binnen- en buitenlandse entertainmentsector, maar die daarbuiten een brede maatschappelijke kennis en interesse heeft. Een goede beheersing van het Engels is vereist. Er moet de bereidheid bestaan om bij toerbeurt ook in de avond werkzaamheden te verrichten.

ANP Agenda werkt vanuit de ANP-nieuwsvloer in Den Haag (WTC).

De functie kan zowel in loondienstverband als op freelancebasis (met verloning via een externe partij) worden ingevuld.

Solliciteren kan via solliciteren@anp.nl ter attentie van Machteld Klijn.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Patrick Selbach via patrick.selbach@anp.nl of 070-4141466.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.