Inzicht in jouw mediabereik in 2019 met de ANP Jaaranalyse

Hoe vaak is jouw organisatie in 2019 in het nieuws geweest? Stonden die nieuwsberichten in de krant, waren ze op de radio te horen of was het op Twitter? En hoe heb je het gedaan ten opzichte van de concurrentie? 

Met de ANP Jaaranalyse heb je in één overzicht staan wat het bereik was van je persberichten of campagnes en kun je de balans opmaken wat betreft je communicatiedoelstellingen. Heb je bereikt wat je voor ogen had? Waar is er ruimte voor verbetering?

In de ANP Jaaranalyse brengt een informatiespecialist handmatig in kaart wat er rondom jouw merk of organisatie is gebeurd. Hoe vaak kwam jouw organisatie bijvoorbeeld voor in printmedia, op de radio en op tv en wat werd er op websites en op Twitter gezegd? In de analyse wordt dit vertaald in tabellen en grafieken, zodat jij en je stakeholders snel inzicht krijgen in de resultaten. Daarmee kun je je communicatiestrategie voor 2020 nog beter vormgeven. Meer weten?

Met de ANP Jaaranalyse heb je:

  1. Alle informatie over jouw mediabereik in één overzicht. Zo kun je de resultaten gemakkelijk delen met collega’s en andere belangrijke stakeholders.
  2. Eigen doelstellingen goed in beeld. Bepaal met onze informatiespecialist wat je precies wil weten.
  3. Een uitsplitsing per mediatype: print, online, Twitter en RTV. Zie waar je sterk staat en waar je nog je schouders onder kunt zetten.
  4. Een overzicht van de belangrijkste bronnen. Welke printbronnen waren het dan? Welke tv-programma’s of websites?
  5. Inzicht in berichtgeving per maand. Zo zie je snel wanneer je de aandacht goed hebt gepakt en wanneer het rustiger was.
  6. Inzicht in trending topics. Welke onderwerpen hebben voor piekmomenten gezorgd?
  7. Een benchmark met jouw concurrenten. Krijg inzicht in jouw positie ten opzichte van concurrenten, op basis van door jou opgestelde onderwerpen of momenten.
  8. Duidelijke statistieken bij elk onderwerp.

Een paar voorbeelden:

Vraag jouw jaaranalyse nu aan

Neem voor de details en een persoonlijk aanbod contact op met de salesdesk van het ANP via 070 414 13 65, mail naar sales@anp.nl of vul het formulier hiernaast in, dan nemen we snel contact met je op.