Het Holleederproces in rechtbanktekeningen door Aloys Oosterwijk

Rechtbanktekening van de voortzetting van het strafproces tegen Willem Holleeder door Aloys Oosterwijk.

Rechtbanktekenaar Aloys Oosterwijk is een veelgevraagde rechtbanktekenaar en werkt voor verschillende media als de Haagse Courant en Panorama. Daarnaast wordt zijn werk regelmatig gebruikt in kranten, magazines en op televisie. In 2009 werd hij opgemerkt door het Algemeen Nederlands Persbureau en sindsdien is hij de vaste rechtbanktekenaar van het ANP. Aloys was tijdens het gehele Holleederproces aanwezig. Zijn rechtbanktekeningen komen nu samen in het boek ‘Bij de neus: het Holleederproces in beeld’.

Vico Olling en Sjerp Jaarsma
Aloys Oosterwijk maakte het boek samen met Vico Olling (chef misdaad van Panorama en co-auteur van De Kouwe Ouwe) en Sjerp Jaarsma (auteur van De Heineken Ontvoering). In het boek word je meegenomen in het gehele rechtbankproces van Holleeder. Een beeldende vorm van journalistiek.  De rechtbanktekeningen van Aloys geven een beeld van wat er binnen en buiten de rechtbank afspeelde. Een uniek kijkje in een afgesloten wereld.

Win!

Wij geven tien gesigneerde exemplaren van het boek ‘Bij de neus, het Holleeder proces in beeld’ weg. Wil jij kans maken? Vul onderstaand formulier in. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

Doe mee!