economie

Als eerste op de hoogte.

Met Economie+ van het ANP heb je als eerste beschikking over actueel financieel en economisch nieuws uit binnen- en buitenland.

Krijg met de vernieuwde, uitgebreide feed toegang tot het complete realtime nieuwsoverzicht rondom financiële en economische berichtgeving. Naast inzicht in wat er speelt, krijg je met de vernieuwde, sterk uitgebreide ANP Agenda in de rubrieken Economie en Finance inzicht in relevante onderwerpen die nog gaan komen. Ook mogelijk: headlines van het Financieele Dagblad.

Kies relevante onderwerpen.

Niets missen rondom een specifiek financieel onderwerp? Stel samen met een van de informatiespecialisten van het ANP een zoekvraag in. Door middel van een notificatie per mail of pushbericht word je attent gemaakt op actueel nieuws gebaseerd op jouw ingestelde zoekvraag.

Ook in te stellen voor de headlines van het complete aanbod van Het Financieele Dagblad. De headlines leiden naar FD.nl.

Bekijk het branche-overzicht en een greep uit besproken organisaties

Het pakket.

Al vanaf €450,- per maand kun je met drie gebruikers aan de slag met het Economie+ pakket. Meer gebruikers? Dat kan voor een meerprijs van €75,- per gebruiker.

Inclusief:
- De nieuwsfeeds en de agenda in de ANP-app
- Support van informatiespecialisten voor zoekvragen
- Notificaties in je mail of via de app over nieuwe nieuwsberichten
- Relevante openbare bronnen

Add-on: headlines van het FD.

Deze merken vertrouwen op het ANP.

NOS
Essent
BNR
TNO
Linda

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden