Medewerker commerciële binnendienst media

 

Algemeen

Het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) is het persbureau van Nederland en bestaat al 85 jaar. Het ANP produceert 24/7 het nieuws in tekst, foto, video en radio voor alle Nederlandse media. Daarnaast  biedt het ANP specifieke diensten aan voor de zakelijke markt, zoals mediamonitoring, media-analyse en perssupport. De klanten van het ANP zijn Nederlandse media, overheden, bedrijven, non-profits en andere instellingen.

Het ANP is per onmiddellijk op zoek naar een enthousiaste medewerker commerciële binnendienst media voor de afdeling mediasales.

De functie

Samen met de accountmanager(s) houd jij de vinger aan de pols bij de media klanten van het ANP.

Jij bent het eerste aanspreekpunt bij vragen, ondersteunt de accountmanager waar nodig en je bent inhoudelijk goed op de hoogte van wat er bij klanten speelt.

Je verwerkt de aanvragen en maakt overzichten en statistieken, zoals bijvoorbeeld maandrapportages en verkoopoverzichten. Bovendien signaleer je afwijkingen en problemen, maar ook koopsignalen bij klanten, waarop je direct kunt inspelen.

Jij bent

  • van nature NIEUWSgierig en weet wat er in de wereld gebeurt;
  • ambitieus en energiek en steekt de handen uit de mouwen;
  • zelfstandig en dienstverlenend;
  • ervaren in het ondersteunen van een salesafdeling, minimaal 2 jaar;
  • minimaal MBO opgeleid en hebt eventueel ook sales gerelateerde opleidingen en trainingen gevolgd;
  • accuraat en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

 

Het ANP is gevestigd in het World Trade Center Den Haag. Wij bieden een fulltime arbeidsovereenkomst (40 uur per week) met goede arbeidsvoorwaarden. 

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met: Edwin de Groot (manager commerciële binnendienst) op telefoonnummer 06-10220545.

Solliciteren doe je via solliciteren@anp.nl, ter attentie van Machteld Klijn (HR), onder vermelding van “binnendienst media”.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.