Belangrijke updates in onze mediamonitoringstool ANP360+

De ontwikkelingen van onze mediamonitoringstool ANP360+ gaan in rap tempo. Deze week is er een nieuwe release verschenen, waarvan we de belangrijkste verbeteringen uitleggen.

Gebruiksvriendelijkheid nieuwsbrief

De gebruiksvriendelijkheid van het lezen van de nieuwsbrief is verbeterd. Je opent nu de gehele nieuwsbrief vanuit je mailbox in één keer in een apart scherm in de desktop of app-versie van 360+. Dit scheelt extra kliks, waardoor je razendsnel op de hoogte bent van het nieuws over jouw organisatie of merk.

Beheerder, gebruiker, lezer

Een ANP360+-account kent nu drie verschillende rollen: beheerder, gebruiker en lezer. Beheerders selecteren het nieuws dat voor de organisatie relevant is, stellen feeds in en beheren het account. Gebruikers zien naast de nieuwsbrief de volledige feed en kunnen berichten delen met belanghebbenden. En er zijn lezers. Deze groep is doorgaans voldoende geïnformeerd met de selectie berichten in de nieuwsbrief.

Maak Twitterfeeds aan

Maak Twitterfeeds aan en selecteer deze voor de nieuwsbrief. Je herkent de tweets in de nieuwsbrief aan het blauwe Twitterlogo. Heb je nog geen Twitterfeed in jouw account, neem dan contact op Client Services, dan stellen wij deze functionaliteit voor je in.

Helpfunctie en chat

Leer nog sneller je weg vinden in de tool. Na inlog nemen we je via pop-ups kort aan de hand mee en geven we je een korte uitleg over de functionaliteiten. Deze lees je ook terug in de helpfunctie. Of chat live met onze informatiespecialisten, we helpen je graag!