• ANP 360+

    Mediamonitoring vanuit de bron. Altijd en overal.

Met ANP 360+ krijg je een compleet overzicht van berichtgeving rondom je organisatie, merk en branche in RTV, print-, online en social media. Dit is inclusief het aanbod van ANP-redacties. Onze mediamonitoringtool geeft je 24/7 inzicht, zodat je snel en beter geïnformeerd kunt reageren op berichten en ontwikkelingen.

ANP 360+ is de nieuwe tool van ANP Zakelijk voor mediamonitoring. In één overzichtelijk dashboard, en via de ANP 360+ App, krijg je volledige inzage in berichtgeving in landelijke en regionale dagbladen, huis-aan-huisbaden, magazines, weekbladen, RTV en ruim 4.000 nieuwssites en blogs. Dit alles op basis van gepersonaliseerde zoekopdrachten gericht op jouw bedrijf, organisatie, merk, product of bepaalde thema’s of kernwoorden. Onze informatiespecialisten richten samen met jou een op maat gemaakt ANP 360+ Dashboard in. Het organische dashboard wordt vervolgens steeds verder doorontwikkeld op basis van jouw wensen, om de beste mediamonitoring-ervaring te creëren.

ANP Zakelijk snapt dat je snel en betrouwbaar inzicht wilt in berichtgeving, ook als je geen ervaring hebt met mediamonitoring. Daarom staan intuïtiviteit en gebruiksvriendelijkheid voorop bij het ANP 360+ Dashboard. Zo vind je de voor jou relevante informatie sneller en makkelijker dan ooit in onze uitgebreide database van media en bronnen.

Met ANP 360+ maak je nog eenvoudiger zoekopdrachten aan en sla je deze op in je persoonlijke nieuwsfeed. Nieuwe berichten worden realtime toegevoegd aan deze feed, zodat je altijd op de hoogte bent. Ook stel je zelf eenvoudig persoonlijke alerts in. In het geval van een publicatie ontvang je direct een notificatie via e-mail of als pushbericht op je smartphone.

Ben je benieuwd naar het sentiment rondom jouw bedrijf of organisatie in de media? Het bereik van een specifieke campagne? Of de diverse media waarin je merk wordt genoemd? Met de nieuwe analyse-module van ANP 360+ zie je in één oogopslag alle belangrijke informatie.

Weten hoe je bedrijf of organisatie presteert ten opzichte van anderen? Met ANP 360+ kun je jouw resultaten benchmarken met andere bedrijven, producten of personen. Daarnaast kun je jezelf vergelijken met de sector in het algemeen.

ANP 360+ bevat een uitgebreide tool voor het creëren en verzenden van nieuwsbrieven, inclusief realtime inzicht in de gebruikersstatistieken zoals open-rate en click-through-rate. De berichten, overzichten en bewerkingen uit je mediamonitoringoverzicht zet je eenvoudig om in een nieuwsbrief, eventueel voorzien van eigen commentaar. De nieuwsbrief kun je bovendien verzenden naar verschillende mailinglijsten, afdelingen of individuen. Met de nieuw ontworpen nieuwsbrieftemplates zorg je er bovendien voor dat een nieuwsbrief past bij jouw merk en huisstijl.

De voordelen van ANP 360+ voor jou

1

Altijd actuele berichtgeving uit vele online en offline bronnen

2

Eenvoudige contentcuratie voor je nieuwsbrief of nieuwsfeed

3

Gebruiksvriendelijke, intuïtieve tool en dashboard

4

Analyse van berichtgeving in één oogopslag

Plan een demo van ANP 360+

We denken graag mee over hoe jij je doelstellingen bereikt. Kies ANP 360+ en krijg grip op berichtgeving en informatiestromen.

Mediamonitoring

Nog twee geavanceerde mediamonitoringoplossingen van het ANP

Op de hoogte blijven van onze producten, ontwikkelingen en trendrapporten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ANP Zakelijk