• ANP Zakelijk

    Jouw partner in mediamonitoring en media-analyse.

Betrouwbaarheid, actualiteit en volledigheid, dat is waar ANP Zakelijk voor staat. Met een uitgebreid dienstenaanbod op het gebied van mediamonitoring en media-analyse fungeert ANP sinds de oprichting in 1934 als partner voor Nederlandse organisaties en bedrijven.

Dankzij langdurige samenwerkingen en relaties met media, nieuwsagentschappen, uitgevers en contentpartners staat ANP Zakelijk midden in het medialandschap. Zo heeft het als eerste 24/7 toegang tot alle relevante online media – inclusief meer dan vierduizend nieuwssites en blogs – en offline media, zoals landelijke en regionale dagbladen, huis-aan-huisbladen, magazines, weekbladen en RTV. Daarnaast heeft ANP Zakelijk realtime inzicht in het aanbod van de ANP-redacties, die ruim vierhonderd nieuwsberichten per dag produceren en aan 94 procent van alle Nederlandse media leveren.

Dit maakt ANP Zakelijk de perfecte partner voor ondersteuning en advisering van communicatieafdelingen, woordvoerders, directie en management, informatiemanagers en marketing- en salesafdelingen.

Onze belangrijkste diensten

De voordelen van samenwerking met ANP Zakelijk voor jou

Een betrouwbare, onafhankelijke, integere partner

Snel en compleet, dankzij samenwerking met (inter)nationale uitgevers en nieuwsagentschappen

Geschikt voor elke branche

24/7 een uitgebreid dienstenaanbod

Op de hoogte blijven van onze producten, ontwikkelingen en trendrapporten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ANP Zakelijk