ANP-Communicatiecyclus - ANP

ANP-Communicatiecyclus

Het ANP biedt communicatieprofessionals integrale ondersteuning van strategisch tot uitvoerend niveau in de totale cyclus van timen, plannen, produceren, distribueren, monitoren, analyseren en finetunen. We zorgen dat uw bedrijf op basis van inzichten betere beslissingen kan nemen. Sinds 1934 zijn we een 24/7-bedrijf. Betrouwbaar, onafhankelijk, integer, snel en compleet. Wij leveren de essentie voor u.

Het juiste moment bepalen

Het startpunt is het vaststellen van de contentkalender. Wat is het juiste moment, wat zijn de juiste platforms? Het ANP maakt de match tussen interne doelstellingen, plannen en events en externe (maatschappelijke) ontwikkelingen en trends. Met de agendatool van Zapaday brengen we relevante evenementen en nieuwsevents in de (nabije) toekomst in beeld, uit duizenden bronnen.

Productie van hoogwaardige content

Hoogwaardige en nieuwswaardige content produceren: het ANP kan niet anders. Met persberichten, blogs, video’s, foto’s en grafische producties weten we het echte verhaal van organisaties te verwoorden en verbeelden.

Gerichte en fijnmazige distributie

Het ANP heeft een voor Nederland uniek distributienetwerk. We hebben direct toegang tot duizenden journalisten in alle sectoren en specialisaties en adviseren over een uitgebalanceerde mix in de paid, earned en owned kanalen.

Mediamonitoring en analyse

Het ANP monitort vele duizenden relevante online, offline en sociale media. We hebben bovendien de kennis en innovatieve tools om nieuws, berichtgeving en sentiment te analyseren en daaruit waardevolle strategische informatie te destilleren voor zakelijke partners.

Evaluatie en finetuning

Alle gegevens uit de vorige cyclusstappen worden geëvalueerd en zijn input voor bijstelling en finetuning van een volgende cyclus. Zo biedt het ANP doorlopend ondersteuning op elk punt in het communicatietraject.