Mis niets: ontvang een compleet en actueel nieuwsoverzicht rondom de Brexit

De ontwikkelingen rondom de Brexit volgen elkaar in hoog tempo op. Eind oktober vertrekken de Britten, met of zonder deal, uit de Europese Unie. Dat heeft grote gevolgen voor de Nederlandse economie. Wil je met jouw bedrijf of organisatie als een van de eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom de Brexit?  Kies dan voor de ANP Brexit Update.

Real time geïnformeerd met de ANP Brexit Update

Met de ANP Brexit Update heb je dagelijks het laatste nieuws rondom de Brexit binnen handbereik en ben je altijd op de hoogte. Het nieuwsoverzicht geeft een duidelijk overzicht van het meest relevante nieuws – uit nationale en internationale media – compact samengevat. Het nieuws wordt samengesteld door de ervaren en gespecialiseerde nieuwsredactie van het ANP. Dat betekent dat het nieuws dat je ontvangt neutraal, feitelijk en to the point is.

De ANP Brexit Update is beschikbaar vanaf €200 per maand en is onmisbaar voor bedrijven en organisaties die op de hoogte willen blijven van alle gebeurtenissen rondom het vertrek van de Britten uit de Europese Unie.

De ANP Brexit Update is:

  1. Compleet: Een nieuwsoverzicht voor intern gebruik: via een ANP tool, RSS of een nieuwsbrief
  2. Essentieel: Artikelen uit de toonaangevende internationale media (FT, WSJ, TIMES etc.) worden kort er kernachtig samengevat in het Nederlands
  3. Feitelijk: Nieuwsartikelen door de ANP-nieuwsredactie op binnenlands, buitenlands, politiek en economisch vlak + dagelijks twee beurs/valuta overzichten

Meer weten over de ANP Brexit Update?

De ANP Brexit Update is beschikbaar vanaf €200 per maand.

Meer informatie over de mogelijkheden ontvangen? Neem contact op met de salesdesk van het ANP via 070 414 13 65, mail naar sales@anp.nl of vul onderstaand formulier in.

Desktop en smartphone

De ANP Brexit Update is beschikbaar op desktop en smartphone, via ANP Inzage, ANP360+, RSS of een nieuwsbrief. Voor gebruik op smartphone, download de ANP app of de ANP360+ app. Deze is te downloaden in de Google Play Store voor Android-gebruikers en via de App Store voor iOS-gebruikers.

ANP Brexit Agenda

Met de speciale ANP Brexit Agenda blijf je op de hoogte van het nieuws dat nog moet komen. We houden bij welke gebeurtenissen de komende tijd het Brexitdebat kunnen beïnvloeden.

In de ANP-app is de Brexit Agenda beschikbaar als een live-functie en als onderdeel van de ANP Brexit Update en als een aparte agenda. Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Brexit in beeld

Op zoek naar foto’s die de Brexit in beeld brengen? Bekijk meer via de foto hieronder of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.