ACCOUNTMANAGER FOTOSALES M/V

Algemeen

Iedereen kent het ANP. Het Algemeen Nederlands Persbureau bestaat sinds 1934 en levert jaarlijks honderdduizenden nieuwsberichten, foto’s, radiobulletins en video’s. Nederlandse media hebben langjarige relaties met het ANP. Daarnaast werkt het ANP nauw samen met de grote internationale nieuwsagentschappen.

Een snelgroeiend aantal bedrijven, organisaties en overheidsdiensten zet het ANP in voor mediadistributie, mediamonitoring, strategische analyses, contentcreatie en andere services.

Het ANP is per onmiddellijk op zoek naar een gedreven accountmanager fotosales.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen op het gebied van fotosales bij bestaande klanten en prospects. Je geeft maatwerkadviezen, doet contractvoorstellen en houdt de klantgegevens up-to-date.  Je onderhoudt contacten met in- en externe klanten en relaties.

Jouw markt is de wereld van de professionele beeldgebruikers. Van krant tot omroep, van tijdschrift tot brochure, van website tot reclame-uiting.

Je rapporteert aan de directeur fotosales.

Wil je weten wat we doen? Kijk op www.anpfoto.nl en op www.hollandse-hoogte.nl.

Onze ideale kandidaat

  • Heeft een passie voor foto’s;
  • Is ambitieus en energiek en steekt de handen uit de mouwen;
  • Heeft HBO werk- en denkniveau.

Wij bieden

Een full time arbeidsovereenkomst (40 uur per week) met marktconforme arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bonusregeling.

Het ANP is gevestigd in het WTC Den Haag.

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Bas van Beek (directeur fotosales) op telefoonnummer 070-41 41 111.

Solliciteren doe je via solliciteren@anp.nl, ter attentie van Machteld Klijn, onder vermelding van “Accountmanager fotosales”.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.