Productoverzicht

Met ANP PersVandaag beschikt u vanaf 08.00 uur over alle berichten uit landelijke en regionale dagbladen. U selecteert uit de beschikbare bronnenlijst eenvoudig de kranten waar u informatie uit wilt krijgen. Op basis van uw trefwoorden wordt er automatisch voor u gezocht. Lees meer »
Het ANP produceert onder andere in samenwerking met het vermaarde persbureau Bloomberg financieel-economisch nieuws voor professionals. Lees meer »
Met de ANP Webfeed beschikt u snel en eenvoudig over het laatste nieuws over de branche, de markt, uw klanten en concurrenten op hetzelfde moment als de media. De berichten zijn direct geschikt voor publicatie. Lees meer »

Financieel

De actualiteit, betrouwbaarheid en volledigheid van informatie zijn voor u als financieel specialist van groot belang. Maar het zoeken naar informatie en het controleren van bronnen is tijdrovend. Met de verschillende producten van ANPinBusiness en onze ondersteuning kunt u zich veel tijd besparen.

Voor financiële professionals zijn de producten hiernaast in het bijzonder geschikt. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden vul dan het contactformulier in.

Ik werk in deze sector: