Productoverzicht

ANP360 Dashboard combineert complete mediamonitoring van online en offline media en RTV met realtime inzicht in het aanbod van de ANP-redacties. Lees meer »
Onze analyses geven u nieuwe inzichten en kunnen uw organisatie helpen om het beleid aan te scherpen of andere keuzes te maken. Lees meer »
Met de ANP App heeft u alle ANP producten in de palm van uw hand. De ANP App is het sluitstuk van de geïntegreerde newsroom en geeft 24/7 toegang tot informatie van het ANP. Lees meer »
Alle professionele monitoringstools worden ingezet om 24/7 bereik en impact van online en offline berichtgeving te meten. Lees meer »
Iedere Corporate Communicatie afdeling heeft er mee te maken:  geplande persevenementen, grote campagnes of publicaties van de kwartaalcijfers. Lees meer »
Het ANP produceert onder andere in samenwerking met het vermaarde persbureau Bloomberg financieel-economisch nieuws voor professionals. Lees meer »
De EU Monitor van het ANP en PDC geeft u in één oogopslag inzicht in de status van Europese besluitvormingstrajecten. Alle relevante bronsites worden 24 uur per dag, zeven dagen per week geraadpleegd. Lees meer »
Volledig en betrouwbaar geïnformeerd worden over nieuws uit politiek Den Haag? De Parlementaire Monitor houdt permanent het nieuws rond de Eerste en Tweede Kamer in de gaten. Zo volgt u het politieke besluitvormingsproces stap voor stap. Lees meer »
De Subsidiemonitor is een dienst van het ANP en PDC, speciaal voor bedrijven en organisaties voor relevantie van subsidieprogramma’s Lees meer »
Met de ANP Webfeed beschikt u snel en eenvoudig over het laatste nieuws over de branche, de markt, uw klanten en concurrenten op hetzelfde moment als de media. De berichten zijn direct geschikt voor publicatie. Lees meer »

Financieel

De actualiteit, betrouwbaarheid en volledigheid van informatie zijn voor u als financieel specialist van groot belang. Maar het zoeken naar informatie en het controleren van bronnen is tijdrovend. Met de verschillende producten van ANPinBusiness en onze ondersteuning kunt u zich veel tijd besparen.

Voor financiële professionals zijn de producten hiernaast in het bijzonder geschikt. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden vul dan het contactformulier in.

Ik werk in deze sector: